• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tek ayak

Kus.hastasi

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Ayak kaldırma
Hastalık Belirti Tarihi
20 Eyl 2026
Merhaba dişi kuşum az önce tek ayak üzerinde dururken tuhaflık hissettim normalde dinlenirken vs kaldırıyor ama yana doğru yürürken sektiğini farkettim tam olarak basamıyoru ve bastığında hemen kaldırıyor ayak altını resim ve video çektim bakıp inceleyebilir misiniz yarın tekrar kontrol edicem ama uykudan ve dinlenmeden kaynaklandığını düşünmüyorum şuan ışıkları kapattım salıncağına çıktı baktım kaldırmıyor ama sanki bir tık ayırmış ve tam olarak kavramıyor gündüz hiçbirşeyi yoktu
Watch unnamed | Streamable

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba ayak altında sorun yok gibi. Ama kiloya bağlı bir baskı olabilir. Kuş fazlasıyla kilolu çünkü.

Kus.hastasi

Yeni Üye
Merhaba ayak altında sorun yok gibi. Ama kiloya bağlı bir baskı olabilir. Kuş fazlasıyla kilolu çünkü.
Aslında zayıf olduğunu düşünüyordum ben o yüzden aspur ağırlıklı yem veriyorum. Videodaki hareketlerinde basıp hemen geri çekiyor kiloya bağlı olsa daha öncede görürdüm hiç böyle olmadı

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Aslında zayıf olduğunu düşünüyordum ben o yüzden aspur ağırlıklı yem veriyorum. Videodaki hareketlerinde basıp hemen geri çekiyor kiloya bağlı olsa daha öncede görürdüm hiç böyle olmadı
Siz ciddi misiniz zayıf olduğuna nasıl kanaat getirdiniz. Hassas terazi ile ölçüm yaptınız mı. Ben kilolu olduğunu düşündüğüm için ona göre yorum yapıcam. Fazla kilo ayaklara ve eklemlere fazla yük bindirebilir buda ağrıya yada hareket kısıtlanmasına sebep olabilir. Ayrıca sonradan da gelişebilir. Yine de bir hafta kadar durumu takip edin.

Kus.hastasi

Yeni Üye
Siz ciddi misiniz zayıf olduğuna nasıl kanaat getirdiniz. Hassas terazi ile ölçüm yaptınız mı. Ben kilolu olduğunu düşündüğüm için ona göre yorum yapıcam. Fazla kilo ayaklara ve eklemlere fazla yük bindirebilir buda ağrıya yada hareket kısıtlanmasına sebep olabilir. Ayrıca sonradan da gelişebilir. Yine de bir hafta kadar durumu takip edin.
Ölçüm yapmadım ama her gören çok zayıf diyordu ama şimdi akdarı ağırlıklı yem ile değiştirdim gözlemleyeceğim. Kilodan dolayıysa ne kadar sürede eski haline döner ayak konusunda? Birde bu süreçte uçurtmalı mıyım

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ölçüm yapmadım ama her gören çok zayıf diyordu ama şimdi akdarı ağırlıklı yem ile değiştirdim gözlemleyeceğim. Kilodan dolayıysa ne kadar sürede eski haline döner ayak konusunda? Birde bu süreçte uçurtmalı mıyım
Kesin kilodan kaynaklıdır demiyorum ayakta herhangi bir kızarıklık yara vs göremediğim için kilo ihtimalini düşündüm. Evet yormadan bol bol uçurun haftanın üç dört günü sebze veriniz.

Üst Alt