• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

tedavi hakkında

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba pazar günü kuşum ishal ve hapşurmaya başladı bende pazartesi bt amin forte vitamini ve biraz aspur verdim ishali kessin diye bt amin forte sedochol entrobac kullanıyorum düzenli şekilde ama salı günü sabah uzun sıvık kaka yapınca bende veterinere götürdüm bulunduğum bölgede tek kanatlı veteriner var sadece çok geniş kapsamlı tahlil yapılabilen bir yer değil diğer veterinerlerde kanatlıya bakmıyor veterinerde bakıp göğüsünü dinleyip kakasını bakıp enfeksiyon kapmış vitaform verdi 7gün kullan dedi düzelme olmazsa bakacağız kontrolde dedi bugün 5.gün burundan sabah fınklama seside geldi bir ara ama şuan yok ve hep gagasını oynatıyor dün gece sıvık yapmış sabah kalktığımda şimdi bekledim dün gece gibi değil kakası 8 yaşında ama veteriner yanlış teşhis koyup boşunada yormak istemiyorum sizlerin fikrini almak istedim

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
5.sabahta sıvıydı kakası ilaç mı acaba uyukluyor gibi gün içinde ve ağzını hep oynatıyor

Üst Alt