• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tedavi amaçlı ilaclar

Limonbey33

Tutkulu
Çok şükür kuşlarım şuan hasta değil ama hasta olurlarsa diye de korkmuyor değilim(gereken tüm özeni gösteriyorum) yine de belli başlı hastalıklar için elimde bulunması adına tedarik etmeli miyim? mesela fungi stop vs

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Çok şükür kuşlarım şuan hasta değil ama hasta olurlarsa diye de korkmuyor değilim(gereken tüm özeni gösteriyorum) yine de belli başlı hastalıklar için elimde bulunması adına tedarik etmeli miyim? mesela fungi stop vs
Besleme maması ve aparat
Gerwit
Entrobac
İlaç bulundurmaktansa düzenli ve sağlıklı beslenme ile ilgili makaleler okumak daha iyi olur 😊
Not: Önemli olan kuşu hasta etmemek için tedbirler almak

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Önceden alacağız ürünlerin son kullanma tarihleri geçtiği zaman kullanılmaz hale gelir... Dolayısıyla zamanında alınması gerekir... Unutmayın ki en iyi ilaç kuşunuza yapacağınız iyi bakımdır... (y)

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ekstra durumlarda forum ve en olmadı kanatlı uzmanı yardımı ile gereken alınır diye düşündüğümden acil durumlar için sadece elle besleme aparatı ve besleme maması bulunduruyorum 👍🏻

Limonbey33

Tutkulu
Besleme maması ve aparat
Gerwit
Entrobac
İlaç bulundurmaktansa düzenli ve sağlıklı beslenme ile ilgili makaleler okumak daha iyi olur 😊
Not: Önemli olan kuşu hasta etmemek için tedbirler almak
Bu dedikleriniz elimin altında hep,bol bol araştırma,makale vs de okuyorum zaten en sevdiğim şey 😊çok tşkler Şehmus hocam

Üst Alt