• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiyelerinizle Kuşuma Eşini Seçtik

VDNKh

Yeni Üye
Merhabalar. Foruma geçenlerde kuşuma eş seçimi için fikir almak üzere üye olmuştum. Verilen tavsiyelerle beraber ertesi gün kuşumla @Şehmus BAKIR abimin yanına gittim :) Erkek kuşu kafese koyduk ve birer çay içerek muhabbet etmeye başladık. 2007-2008 yıllarında daha 12-13 yaşlarımdayken üye olduğum ve çok zaman ayırdığım muhabbet kuşlarıyla ilgili bir forumdan bahsettim. Onun da kurucularından olduğunu söylediğinde ve verdiğim isimleri bildiğinde açıkçası şaşırdım:) O güzel günleri burada yaşatmaya devam ettiği için kendisine teşekkürlerimi sunarım. Erkek kuşumuz evcil değildi ancak ne kadar zaman ayırırsan o kadar çabuk alışacağını söyledi ve ben de 2 yıl önce yaptığım eğitimleri iki günde yeni kuşu da sıkmadan, korkutmadan, sabırla uyguluyorum. Şu ana kadar kafama, omzuma ve parmağıma kısa süreli de olsa kendi isteğiyle çıkarabildim. İkisi gayet güzel anlaşıyorlar şu an için. Umuyorum beraber güzel yavruları da olur:) Herkese teşekkür ederim.
unnamed (2).jpgunnamed (1).jpgunnamed.jpg

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
kuşunuz hayırlı olsun sağlıkla yaşasınlar inşallah 🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kardeşim çok memnun oldum ayağına yüreğine sağlık, çok sevindim seni tanıdığım için 😊 Hayırlı olsun yeni kuşun umarım yavrularını da görürsün inşallah

Üst Alt