• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Taşıma çantası hakkında

erenn

Paylaşımcı
Merhabalar bilen bilir sarı dişi kuşum öldü maalesef ve asıl kuşum tekrar tek kaldı zaten bize daha düşkün olduğu için pek dert etmiyor ama ben onunla daha fazla vakit geçirebilmek için bugün bir taşıma çantası aldım piknik vs. Gibi yerlere giderken onuda götürmek için hem onada değişiklik olur ve alışık zaten değişik ortamlara şehir şehir gezdik depremden sonra bulutla. Hiçte sıkıntı yaşanmadı. Bu taşıma kafesi uygun mu sizce, aldım artık ama çok sıcaklar mı içinde piknikte falan. Yem su olayı sorun değil yemi hep içerde olucak suyuda orda koyacağım. Şimdiden içine alıştı içerde konuşuyor kur falan yapıyo içine oyuncağındanda koyucamEkli dosyayı görüntüle 51044Ekli dosyayı görüntüle 51043

Bu tip taşıma çantası bende aldım fakat biz bile bunalıyoruz sıcaklarda kuşlar bu plastik şeyin içinde ne yapsın çok zorda kalmadıkca kullanma sana tavsiyem çok küçük kafesler var 50 100 tl bişey ondan al daha rahat eder yavrucak ben öyle yapıyorum

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ekli dosyayı görüntüle 51048
Pikniğe gideceğimiz yer serin bir yer olurda çok sıcaklarsa fermuarı hafif aralar başında beklerim ya da ağzı geniş suluğa koyarım suyunu. Eskiden bu suluğu kullanıyordum bazen onda banyo yapıyodu serinliyodu.
Öyle bir şey yapmayın kesinlikle. Bir anlık dalgınlıkla felaket olur.
Bende küçük taşıma kafeslerini öneririm.

Emre A.

Tutkulu
bu şekilde plastik taşıma çantalarını her hayvanda önermiyorum ben işin duayeni değilim de mantık yürüterek; bu şekilde plastik taşıma çantalarında normal scaklığın 2 katını hissederler. + olarak kuş güneş alsın diye de güneşin alnına konumlandırmayın. plastik taşıma çantaları yerine ya böyle 25-30cm küçük kafesler yada taşıma kafesleri işinizi görecektir ve kuşunuzda rahat edecektir. kısacası taşıma çantalarına sıcak bakmıyorum, bakılmamalıda. maalesef ki piyasada çok fazla kişi met ediyor bu tarz ürünleri iki kuruş para kazanacaklar diye..

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Arkadaşlarla aynı görüşteyim eski köye yeni âdet getirmeyin 🤣 kedi taşıma kediye kafes de kuşa aynen devam edelim ☺👍

Üst Alt