• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tasarım

Semihzz123

Tutkulu
Arkadaşlar kafeste bi düzen değişikliği yapmak istedim ama güzel oldumu hala kararsızım sizce akilli yemliğin sağ kapıda olupta tüneğin diğerinden biraz daha alçakta olmasimi yoksa (eskisi gibi) akıllı yemliğin ön kapıda olması ortadaki tüneğin diger tüneğin yüksekliğinde olmasımı daha iyi normalde tüneklerin yerini felan da değiştirmeyi düşündüm ama yavruları olduğu için strese girerler diye ellemedim.
Ayrıca yuvalığın tüneğindeki dışkının farkındayım her gün temizlememe rağmen yine dışkılıyor erkek kuşum oraya.Ekli dosyayı görüntüle 9930

Semihzz123

Tutkulu
Yavrular büyüyüp yeme düştükten sonra yani yuvaliktan alacağım zaman 2 tünek bırakacağım 1 i yuvalığın oradaki tahta kare tünek duracak diğerini karşısına aynı şekilde koyucam zıplayarak karşı tüneğe atlasınlar diye.

Semihzz123

Tutkulu
Birde böyle bir düzen yaptım hangisi daha iyi ?

Bahar Y.

Müdavim
Bu şekilde güzel, gördüğüm kadarıyla diğer kapının yanında normal yemlik var, akıllı yemliğinde hemen yanında olmaması iyi olmuş bence

Semihzz123

Tutkulu
Bu şekilde güzel, gördüğüm kadarıyla diğer kapının yanında normal yemlik var, akıllı yemliğinde hemen yanında olmaması iyi olmuş bence
Izgaralı yemliği yeni aldım diye denemek amaçlı taktım şimdilik böyle bırakacağım diğer üyelerinde yorumuna göre bir şeyler yapacağım bakalım teşekkürler.

Semihzz123

Tutkulu
Anne kuş yuvaliktan çıkacaktı yeni kafes düzenini gördü ağzından vazgeçti çıkmadı 🤔