• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Taş

OxeyGG

Yeni Üye
Şu diş taşımıdır yoksa başka bir şeymi bilmiyorum kuş emanet diye bakıyorum ama bu böyle karardı bunu nasıl düzeltirim

Nurcan

Aktif Üye
Gaga taşı ucuz bir şey gidip yenisini alın bence

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Beton gibi bir şey en ucuzundan beyaz gaga taşı alsanız daha iyi olur

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Şu diş taşımıdır yoksa başka bir şeymi bilmiyorum kuş emanet diye bakıyorum ama bu böyle karardı bunu nasıl düzeltirim
Aman tek dert bu olsun:) kalsiyum bloklar var ya da kalamar kemiği. İyisinden bulmanız iyi olur çünkü ben sararan kalamar kemiği de gördüm :D

OxeyGG

Yeni Üye
Ayna ileri vadede zararlı
Gerçekten mi? Buyuk aynanın karşısında yer yaptım oynasın diye,bunun asıl sahipleride çok ilgilenmiyorlar kuşla oyuzden buyuk bir ayna alıp koyayım bari tek oldugu zaman sıkılmasın diyorum

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ayna zararlı o gaga taşını da atın derim. Evin içinde aynaya gitsin sorun olmaz ama kafesine koymayın derim

OxeyGG

Yeni Üye
Ayna zararlı o gaga taşını da atın derim. Evin içinde aynaya gitsin sorun olmaz ama kafesine koymayın derim
Gerçek sahipleri çok kafesten çıkarıp benim gibi kuşa bakamiyorlar bende kuşu geri verdigimizde bide ayna koyayım bari mutlu olsun diyorum ama sizce yapmayayım mı? Yanlız kalsın istemiyorum

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Gerçek sahipleri çok kafesten çıkarıp benim gibi kuşa bakamiyorlar bende kuşu geri verdigimizde bide ayna koyayım bari mutlu olsun diyorum ama sizce yapmayayım mı? Yanlız kalsın istemiyorum
Bence kuşu sahiplenin siz onlardan çok düşünüyorsunuz hem daha mutlu olur kuş 😇

Nurcan

Aktif Üye
Ayna koyarsanız karşısında kuş olduğunu düşünür eeee bir süre sonra o kuş buna karşılık vermediği için bunalıma girer empati yaptım biraz :D

OxeyGG

Yeni Üye
Bence kuşu sahiplenin siz onlardan çok düşünüyorsunuz hem daha mutlu olur kuş 😇
Hemde çok ama küçük çocukları var o çok gıcıklık ediyor hani tamam normalde biri benden kuşumu istese bende gıcık olurum ama yeterince bakamıyorlar onlara gittim birgün kuşa bakmak için kapatmışlar kafese hayvanın sesi çıkmıyor,bizdeyken akşama kadar bağrıyor etrafta

Efe K

Paylaşımcı
Gerçekten mi? Buyuk aynanın karşısında yer yaptım oynasın diye,bunun asıl sahipleride çok ilgilenmiyorlar kuşla oyuzden buyuk bir ayna alıp koyayım bari tek oldugu zaman sıkılmasın diyorum
aynada kendisini görüp aşık oluyo eskiden kuşlarımda ayna vardı erkek kur yapıyodu aynada kendisine yem kusuyodu eşiylede ilgilenmiyordu