• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tarihi geçmiş yem

aclyx1

Aktif Üye
Merhaba herkese yaklaşık 1 ay önce alınan bi yem son kullanma tarihine bakmamışlar bu yemi almışlardı muhabbet kuşumuz 3 4 defa anca yemiştir bişey olurmu yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻 zaten o tarihi görür görmez attım gerçekten para için hayvan sağlığını dusunmuyorlar bile yazık..

aclyx1

Aktif Üye
Merhaba herkese yaklaşık 1 ay önce alınan bi yem son kullanma tarihine bakmamışlar bu yemi almışlardı muhabbet kuşumuz 3 4 defa anca yemiştir bişey olurmu yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻 zaten o tarihi görür görmez attım gerçekten para için hayvan sağlığını dusunmuyorlar bile yazık..
Birde onerebilceginiz en iyi yem markası en iyi yem nedir teşekkür ederim 🙏🏻🌺

Bahar Y.

Müdavim
Herhangi bir anormallik sezmediyseniz sorun olmaz ama bir daha vermeyin, forumun sponsoru olan mamaistten alabilirsiniz ben beğenerek kullanıyorum

Üst Alt