• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tarihi geçmiş Virkon-S kullanılabilir mi?

eucagan

Paylaşımcı
Hastalık Belirtileri
virkons
Hastalık Belirti Tarihi
22 Ara 2023
Kullanılan İlaç
virkons
Merhaba, rutin kuş kafesi temizliğimi yapacaktım fakat virkonsin son kullanma tarihinin 7 gün geçmiş olduğunu farkettim, kullanmam bir sakınca yaratır mı sonuçta sonrasında durulama yapıyorum kararsız kaldım bilgisi olan var mı?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba içeriğini göreceğimiz bir resim ekler misiniz. Dezenfektanlar skt geçse bile 2-6 ay kadar kullanılabilir 👍

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Nem mi almış ?

eucagan

Paylaşımcı
nem mi almış emin değilim sadece tarihi geçtiğinden kullanıp kullanmamak arasında kaldım bir zararı olur mu diye? tarihi geçmeden öncede bu haldeydi bir değişiklik göremedim yani ne dersiniz kullanmam sorun oluşturur mu?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Nem böyle ürünleri aktif eder kullanmayın

eucagan

Paylaşımcı
Kullanmayın bence nem almış ve topaklanmış
tamamdır, peki ne tünekler için ne önerebilirsiniz haftalık temizliyorum ama virkons tarihi geçince ne ile yapsam en temiz sonucu verir bilemedim normal sıvı sabunla yıkasamda yeterli midir?

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
tamamdır, peki ne tünekler için ne önerebilirsiniz haftalık temizliyorum ama virkons tarihi geçince ne ile yapsam en temiz sonucu verir bilemedim normal sıvı sabunla yıkasamda yeterli midir?
Hayır en iyisi virkon-s tir yeni bir virkon s alabilirsiniz yüksek gr alırsanız evin tüm bölgelerini virkon s ile temizleyebilirsiniz. ben 250 Gr aldım hem eşyalarını hem kafesini hemde bulunduğu yerleri virkon s ile temizliyorum

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Dediğim gibi bu ürünler toz nem ve su ile aktif olurlar örnegin entrobac nem varsa çöptür

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
tarihi geçmeden önceki hafta kullanırkende böyle nemli gibiydi ama daha skt dolmamış diye kullanmıştım bir soruna neden olur mu sonradan?
Işık görmeyen nem olmayan bir ortamda tutmak en iyisidir saklama dolabi olabilir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlara katılıyorum ürün nemlenmiş bence kullanmaya değmez yenisini temin ediniz 👍

Üst Alt