Tuğrul abi Atlas'ı her gün bize göstermeli değil mi ya çocuğa isim koyduk tipini unuttuk+1 veriyorum hocam. Gidip bizzat evinde gördüm şahit oldum, @Bahar Y. ın isim annesi olduğu Atlas bile fotoğraflardan kat kat daha güzel![]()

Tuğrul abi Atlas'ı her gün bize göstermeli değil mi ya çocuğa isim koyduk tipini unuttuk+1 veriyorum hocam. Gidip bizzat evinde gördüm şahit oldum, @Bahar Y. ın isim annesi olduğu Atlas bile fotoğraflardan kat kat daha güzel![]()
Ama ilk geldiğinden beri var bu kadar olmasa da on parmağı hafiften havada duruyorduSultanda hiç ayak kavrama problemiyle karşılaşmadım ben Feyza bı yere takılmış olabilirmi
Aynen aynen ayıp ediyor dimi amaTuğrul abi Atlas'ı her gün bize göstermeli değil mi ya çocuğa isim koyduk tipini unuttuk![]()
Atmazsan Bahar'ın olur Atlas artıkYarın atarım bı fotosunu buraya![]()
Belkide getirme aşamasında görünmez kaza olmuşturAma ilk geldiğinden beri var bu kadar olmasa da on parmağı hafiften havada duruyordu![]()
Adalete baksana kızımdaki tüyü kadar ömrü olsun. MaşallahBu arada @Tuğrul Bey hocam, Sultan'ın sağ ayağı biliyorum geldiğinden beri tam kavramiyor tüneği ama sanki şimdi hiç kavrayamiyor gibi, bu kadar değildi gibi sanki![]()
Anladım hocam peki geçer mi ya bir yere de takılması mümkün gibi değil çünkü her gün 5 dk kadar çıkarıyorum sonra uçup kafesine konuyor en fazla dışarıda durduğu 10 dk dır kizim eline almıyor hep omzumuzda duruyor gitmek isteyince geri yerine koyuyorum diğer kuşlarla bile muhatap olmuyor ki hiçAğrı kesici krem sür gece hafif dediğim gibi her kuşu detaylı günlük inceliyorum gözümden kaçmazdi böyle birşey olsa
Yani olabilir arabada bagajda duruyordu sonuçtaBelkide getirme aşamasında görünmez kaza olmuştur
Evet asil kızçem o benimAdalete baksana kızımdaki tüyü kadar ömrü olsun. Maşallah![]()
Krem dediğin mesela ne sürebilirim? Diskilar böyleAğrı kesici krem b vitamini takviyesi yap daha sonra bakarız. Dışkıları nasıl
Terramycin işe yarıyor incinmelereKrem dediğin mesela ne sürebilirim? Diskilar böyle
Tamamdır yarın hemen alayım eczanedenTerramycin işe yarıyor incinmelere