• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Takviyelerin bozulduğunu nasıl anlarım??

Sagi

Paylaşımcı
Bayadır bende ve bitmedi. Entrobac Probiyotik,bt amin forte, gerwit w takviye değil ama bir de vilmectin. Hepsini mamaistten aldım.6 ay ve ya daha fazladır bende var. Bozulduğunda nasıl anlarım? İki üç haftadır kullanmayı bırakmıştım şimdi tekrar başlıyıcam.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bazen saklama koşullarına bağlı bazen de ne kadar dikkat etseniz de evdeki nem ışık vs oranına göre dipte tortu pullanma gibi çok ince belirtiler oluyor bazen bir belirti de vermeyebiliyor bende Ezgi arkadaşımın dediği gibi 3 maksimum 4 ayda her ihtimale karşı yeniliyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Her hafta vermiyorsunuz demekki eğer haftada bir bir mercimek tanesi kadar verilseydi 6 ayda bitmiş olurdu 👍
Sıcak illerde yaşayanlar 4-5 ayda bir yeniletmesi iyi olur ☺

Hayvansever1

Yeni Üye
Sıvı olan damlaları nerede saklamalıyız yaz geliyor buzdolabında durması uygun mudur

Sagi

Paylaşımcı
Merhaba Bence Takviyeler 3 en fazla 4 Ay Sonra Yenilenmeli Diye Düşünüyorum. Entrobac ta Topaklanma Olur. Diğer Takviyeler İçin Şehmus Hocamız daha Iyi Bilgi Verir. @Şehmus BAKIR
Muhabbet kuşlarım deprem gününden beri ishal olmuşlar sulu ve şuanda probiyotik yok . (Deprem gününde bizim ev çok kötü oldu hatta bir parça duvar çöktü. Mümkün olan en kısa sürede taşınıcaz . Evimiz çok hasarlı. Kuşlarımı da alıp dışarı koşmuştum. Belki o yüzden ishal oldular)zeolit tozu var onu kullansam olur mu.zeolit tozu ne için kullanılır ve nasıl kullanırım

EzgiA

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşlarım deprem gününden beri ishal olmuşlar sulu ve şuanda probiyotik yok . (Deprem gününde bizim ev çok kötü oldu hatta bir parça duvar çöktü. Mümkün olan en kısa sürede taşınıcaz . Evimiz çok hasarlı. Kuşlarımı da alıp dışarı koşmuştum. Belki o yüzden ishal oldular)zeolit tozu var onu kullansam olur mu.zeolit tozu ne için kullanılır ve nasıl kullanırım
Olabilir Kuşlar En Ufak Şeyden Stres Olurlar. İlgilenin Bol Bol.

Üst Alt