• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Takviye tavsiyesi verebilir misiniz ?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ben sıvı takviyeleri buzdolabında saklıyorum. Entrobac vb. toz olan takviyeleri ise herhangi bir çekmeceye koyabilirsiniz ışık ve nem görmemesi önerilir.
Sıvı takviyeler de serin yerde olmalıdır, buzdolabı kimyasalını bozar, tamamını serin yerde muhafaza edin sadece yumurta maması buz dolabı içindir

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Sıvı takviyeler de serin yerde olmalıdır, buzdolabı kimyasalını bozar, tamamını serin yerde muhafaza edin sadece yumurta maması buz dolabı içindir
Evde bebek olduğundan dolayı petekler çalışıyor kış sezonunda evde serin yer yok mecbur 😇

yalin

Aktif Üye
Rica ederim şifa olsunn 😊🤲
Merhaba hocam verdiğim sipariş elime ulaştı da haftada 1 gün gerwit bir gün de entrobac vermek istiyorum bu normal kuş sulukları 50 ml mi oluyor entrobac için 100 ml için bir çay kaşığı ucu ile demiş de bir çay kaşığının yarısını mı katıyım eğer ki 50 ml ise ? Bir de gerwitten vereceğimde yine tekrar edicem ama suluk 50 ml ise kaç damla damlatmalıyım şişenin üstünde yazmıyor da

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba hocam verdiğim sipariş elime ulaştı da haftada 1 gün gerwit bir gün de entrobac vermek istiyorum bu normal kuş sulukları 50 ml mi oluyor entrobac için 100 ml için bir çay kaşığı ucu ile demiş de bir çay kaşığının yarısını mı katıyım eğer ki 50 ml ise ? Bir de gerwitten vereceğimde yine tekrar edicem ama suluk 50 ml ise kaç damla damlatmalıyım şişenin üstünde yazmıyor da
Merhaba 😊gözünüz aydın olsun 🤲
.normal suluk 100 ml siz yarım suluğa
Entrobac probiyotik /mercimek tanesi kadar
Gervit-w multivitamin /5 damla
BtAmin forte /8 damla
Size vitamin kullanımını hocamız açıklamış paylaşıyorum😊🤲

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba 😊gözünüz aydın olsun 🤲
.normal suluk 100 ml siz yarım suluğa
Entrobac probiyotik /mercimek tanesi kadar
Gervit-w multivitamin /5 damla
BtAmin forte /8 damla
Size vitamin kullanımını hocamız açıklamış paylaşıyorum😊🤲
Hocamız 4 damla yazmış Gervit-w yi siz 5( düzelttim👍) damla verin

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
çok teşekkürler hocam her kullanımdan sonra bir de marketten çocuk diş fırçası alıp da mı temizleyeyim acaba
Rica ederim 😊Dişi fırçası güzel temizliyor, takviyelerde sonra temizliyorum ben diğer zamanlarda yıkıyorum sadece

yalin

Aktif Üye
Rica ederim şifa olsunn 😊🤲
Merhaba hocam önceki suluk damlatıyordu da ondan dolayı yeni suluk aldım ancak takviyeleri belli bir suya belli bir miktar koymamız gerektiği için şimdiki suluğun kapasitesi ne bilmediğimden fazla veya gerekenden az katmaktan endişe ediyorum bunu anlamanın bir yolu yok mudur acaba şöyle bir suluk17280486294411621979999792138676.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba hocam önceki suluk damlatıyordu da ondan dolayı yeni suluk aldım ancak takviyeleri belli bir suya belli bir miktar koymamız gerektiği için şimdiki suluğun kapasitesi ne bilmediğimden fazla veya gerekenden az katmaktan endişe ediyorum bunu anlamanın bir yolu yok mudur acaba şöyle bir sulukEkli dosyayı görüntüle 70257
100 ml olması gerekli,
150 ml ise 3/1 doldurun takviye günü
200 ml ise 4/1 doldurun
Ölçün kaç ml, 50 ml olacak şekilde takviyeleri doldurun