Ozman33 Yeni Üye Katılım 3 Ağu 2022 Mesajlar 15 Tepkime puanı 11 Puanları 3 14 Ağu 2022 #1 Arkadaşlar muhabbet kuşlarında yuvalık için hangisi daha sağlıklı olur çam talaşımı mısır granülümü?folluğa hicbirsey koymazsak bir sıkıntı olurmu?
Arkadaşlar muhabbet kuşlarında yuvalık için hangisi daha sağlıklı olur çam talaşımı mısır granülümü?folluğa hicbirsey koymazsak bir sıkıntı olurmu?
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,686 Tepkime puanı 5,002 Puanları 113 14 Ağu 2022 #2 Master cips en iyisi mısır granül mantar bakteri yuvası
Emre A. Tutkulu Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 1,092 Tepkime puanı 998 Puanları 113 14 Ağu 2022 #3 master cips aldım 1 çuval çok memnunum. folluktada kullanabilirsin bu malzemeyi. ama tabi ki yazın üretmeyi doğru bulmuyorum.
master cips aldım 1 çuval çok memnunum. folluktada kullanabilirsin bu malzemeyi. ama tabi ki yazın üretmeyi doğru bulmuyorum.
Mustafa89 Eski Forumcu Moderator Üretici Katılım 16 Haz 2022 Mesajlar 1,994 Tepkime puanı 2,789 Puanları 113 14 Ağu 2022 #4 Ozman33' Alıntı: Arkadaşlar muhabbet kuşlarında yuvalık için hangisi daha sağlıklı olur çam talaşımı mısır granülümü?folluğa hicbirsey koymazsak bir sıkıntı olurmu? Genişletmek için tıkla ... Ben mısır granülü kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Zamanında temizlemesini bilmezsek bence her taban malzemesi riskli
Ozman33' Alıntı: Arkadaşlar muhabbet kuşlarında yuvalık için hangisi daha sağlıklı olur çam talaşımı mısır granülümü?folluğa hicbirsey koymazsak bir sıkıntı olurmu? Genişletmek için tıkla ... Ben mısır granülü kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Zamanında temizlemesini bilmezsek bence her taban malzemesi riskli
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,686 Tepkime puanı 5,002 Puanları 113 14 Ağu 2022 #5 RainbowAlbino' Alıntı: Ben mısır granülü kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Zamanında temizlemesini bilmezsek bence her taban malzemesi riskli Genişletmek için tıkla ... Mısır granulu risktir. Diskiyi hemen emer bakteri ve mantar oluşturmaya başlar.
RainbowAlbino' Alıntı: Ben mısır granülü kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Zamanında temizlemesini bilmezsek bence her taban malzemesi riskli Genişletmek için tıkla ... Mısır granulu risktir. Diskiyi hemen emer bakteri ve mantar oluşturmaya başlar.
Mustafa89 Eski Forumcu Moderator Üretici Katılım 16 Haz 2022 Mesajlar 1,994 Tepkime puanı 2,789 Puanları 113 14 Ağu 2022 #6 Tuğrul Bey' Alıntı: Mısır granulu risktir. Diskiyi hemen emer bakteri ve mantar oluşturmaya başlar. Genişletmek için tıkla ... Fikirlere açığız hocam master cipsi de deneriz
Tuğrul Bey' Alıntı: Mısır granulu risktir. Diskiyi hemen emer bakteri ve mantar oluşturmaya başlar. Genişletmek için tıkla ... Fikirlere açığız hocam master cipsi de deneriz
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,686 Tepkime puanı 5,002 Puanları 113 14 Ağu 2022 #7 Ben yuvaliklarda doğal kekik ve mastercips karışımı kullanıyorum tavsiye ederim.
Ozman33 Yeni Üye Katılım 3 Ağu 2022 Mesajlar 15 Tepkime puanı 11 Puanları 3 14 Ağu 2022 #8 Cevaplar için Teşekkürler arkadaşlar.
Kübra Ö. Eski Forumcu Yazar Kıdemli Üye Üretici Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 6,487 Tepkime puanı 9,710 Puanları 113 14 Ağu 2022 #9 RainbowAlbino' Alıntı: Ben mısır granülü kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Zamanında temizlemesini bilmezsek bence her taban malzemesi riskli Genişletmek için tıkla ... Ben günlük değiştirmeme rağmen sıcaktan dolayı mısır granürü follukta koku yapıyordu. O yüzden tavsiye etmiyorum ben.
RainbowAlbino' Alıntı: Ben mısır granülü kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Zamanında temizlemesini bilmezsek bence her taban malzemesi riskli Genişletmek için tıkla ... Ben günlük değiştirmeme rağmen sıcaktan dolayı mısır granürü follukta koku yapıyordu. O yüzden tavsiye etmiyorum ben.
Serkhan79 Eski Forumcu Üretici Katılım 4 Mar 2021 Mesajlar 2,136 Tepkime puanı 2,943 Puanları 113 Yaş 45 15 Ağu 2022 #10 ben bir üreticiyim ve 2 yıldır mastercips kullanıyorum, tavsiye ederim