• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sürpriz🥳

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maşallah üzüme hoşgelmis sefalar getirmiş 😊 evcilse mutlaka arıyorlardır 🙏 kuşu götürmeden resmini çek ama gösterme önce sahibiyim diyen kişiden resim iste görmeden verme 👍 Bu kuş kısmetine gelmiş senin iyi bakacağını biliyor 🙏 bir süre ayrı dursunlar kiwi kabul edinceye kadar

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Eğer ayrı kafeslerde durmaları sorun olmazsa ayrı dursunlar. Anlaşma durumlarına göre bir aradada olabilirler. Bende şuaa 45lik kafeste iki erkek var, şimdilik anlaşıyorlar inşallah böyle devam eder. 🤗
Maşallah, darısı benim serserilerin başına 😍

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Maşallah üzüme hoşgelmis sefalar getirmiş 😊 evcilse mutlaka arıyorlardır 🙏 kuşu götürmeden resmini çek ama gösterme önce sahibiyim diyen kişiden resim iste görmeden verme 👍 Bu kuş kısmetine gelmiş senin iyi bakacağını biliyor 🙏 bir süre ayrı dursunlar kiwi kabul edinceye kadar
Çok teşekkür ederiz abi🙏🏻 Evet evet ben de öyle yaparım diye düşünmüştüm.

Bakarım tabi, bakmaz mıyım hiç😍 Şimdilik uzaktan uzaktan ötüşüyorlar. İlerleyen günlerde deneme yaparım inşallah

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Ne olursa olsun dışarıdan gelmiş bir kuş her türlü hastalığı ya da paraziti taşıma olasılığına karşı mutlaka 8-10 gün karantinada kalmalıdır. Direkt olarak kendi kuşunuzun yanına atmayın attıysanız da hemen ayırın. 2 gün üstüste probiyotik verin sonra haftada bir gün probiyotik bir gün multivitamin şeklinde devam edin bu süre zarfında dışkıyı buradan paylaşın üstadlar yorum yazsınlar. Dışkı şu haliyle çok iyi görünmedi.
Hoş gelmiş üzüm maşallah :)

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Ne olursa olsun dışarıdan gelmiş bir kuş her türlü hastalığı ya da paraziti taşıma olasılığına karşı mutlaka 8-10 gün karantinada kalmalıdır. Direkt olarak kendi kuşunuzun yanına atmayın attıysanız da hemen ayırın. 2 gün üstüste probiyotik verin sonra haftada bir gün probiyotik bir gün multivitamin şeklinde devam edin bu süre zarfında dışkıyı buradan paylaşın üstadlar yorum yazsınlar. Dışkı şu haliyle çok iyi görünmedi.
Hoş gelmiş üzüm maşallah :)
Evet şu an başka kafeste, 2-3 hafta kadar ayrı tutmayı planlıyorum. Probiyotikle başladım vitamini de dahil edeceğim, çok teşekkür ederim 🙏🏻

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hahaha yarasa girdiği de olmuştu, kanatlılar konusunda beklentiyi düşürmeyin derim 😁 Çok teşekkürler 🍀
Ben çocukken balkonumuzdaki kalorifer kazanının arkasına yuva yapmışlar, annem bir akşam balkonun ışığını bir açıyor ki onlarcası birden uçuşta 😂 birini elime de almıştım, yavruyu heralde parmak kadar bişeydi 😅

Rochas

Aktif Üye

Mert.

Eski Forumcu
Gerçekten şaşıracak olay yarasa nasıl elinize aldı iz bne korkarım elime almaya büyük cesaret bizim eve girse çığlık çığlığa kalırım evdede yatamam

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Ben çocukken balkonumuzdaki kalorifer kazanının arkasına yuva yapmışlar, annem bir akşam balkonun ışığını bir açıyor ki onlarcası birden uçuşta 😂 birini elime de almıştım, yavruyu heralde parmak kadar bişeydi 😅
Evet ben şahidim 😁
Gerçekten şaşıracak olay yarasa nasıl elinize aldı iz bne korkarım elime almaya büyük cesaret bizim eve girse çığlık çığlığa kalırım evdede yatamam
Hahashsj ben mutfağın kapısını kapayıp mutfağı kendisine bırakmaya razı olmuştum. Samimiyeti bu kadar ilerletemedik, cicikuşlar kadar zararsız durmuyorlar malesef 😁😁

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maşallah 🤩 yakışıklı oğlan 🥰 umarım tamamen sağlıklıdır. Çok tatlı bir şeye benziyor bu 🤭

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çocuktum aldım meraktan valla ufacık uğur böceğinden kelebekten korkarım üstüme gelmesin diye, ama fare yarasa sevmişliğim var ben de böyle bir cinsim napalım :D

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hahashsj ben mutfağın kapısını kapayıp mutfağı kendisine bırakmaya razı olmuştum. Samimiyeti bu kadar ilerletemedik, cicikuşlar kadar zararsız durmuyorlar malesef 😁😁
Yavruydu muhtemelen, ayrıca gece kaçanların arasında değildi ürkmüş sığınmış heralde bir yere sabah bulmuştum meraktan almıştım ben de çocuktum o da :D Gündüz de olunca heralde tepki veremedi yazık :D hemen uçup gitmişti zaten

Emre A.

Tutkulu
Katılıyorum, fotoğraflarını göstermelerini kesinlikle iste

Üst Alt