• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sürekli uyuyor ve tüyler kabarık

Neslihanson

Aktif Üye
Merhaba jumbo muhabbet kuşum tuyleri cok kabarık surekli uyuyor bi kac gundur...normalde boyle degildi canlıydı. 15 gun once eşi öldü o da boyleydi .kışa giriyoruz erzurumdayiz biraz soguk evler ondan mi acaba

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşlar Oda sıcaklığında veya çok çok soğuk olmadığı sürece hasta olmaz rüzgar hasta eder. İshal olmuş kuşunuz kilosuna vs bakın göğüs kemiğinde sivrilme asırı zayıflık var mı

Rayus

Paylaşımcı
Kuşun genel bakımı hakkında bilgi verirmisiniz nerede duruyor ceyranda kalmış olma ihtimali var mı

Neslihanson

Aktif Üye
Kuşlar Oda sıcaklığında veya çok çok soğuk olmadığı sürece hasta olmaz rüzgar hasta eder. İshal olmuş kuşunuz kilosuna vs bakın göğüs kemiğinde sivrilme asırı zayıflık var mı
Kilosu ayni gibi kabarik oldugundan cok anlamadim kilosunu .dıskısının resmini koydum ishal mi diyorsunuz şimdi ne yapmam gerek

Neslihanson

Aktif Üye
Kuşun genel bakımı hakkında bilgi verirmisiniz nerede duruyor ceyranda kalmış olma ihtimali var mı
Kuşum normalde canlıydı surekli kafesin dısında ucuruyorum zaten . Geldiginden beri oturma odasinda duruyor gece odaya koyuyorum yaklaşık 1 yaşinda . Bi kac gundur gece soguk oldugu icin ustunu örtuyorum. Açık yem almıstik en son suyuna da vitamin damla damlattim ,su an yem yiyor az çok ama hic ötmuyor hep kabarik ve uyuyor

Bahar Y.

Müdavim
İshalden ziyade bence dışkıda enfeksiyon var

Neslihanson

Aktif Üye
Şimdi baktim gogus kemigi sivri evet ,sivri olunca ne oluyor ki

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Baytril 2.5 Luk edinip kullanmanızı öneririm 5 gün kadar

Rayus

Paylaşımcı
Birde baytril in yanında daha çabuk toparlaması için kafesine daldarı asabilirsiniz

Emreay1584

Yeni Üye
Merhaba benim kuşum da 2 gündür kabarık uçabiliyo kilısu 35 g kafeste dolaşıyo arada ama kabarık dolaşıyo iştahı iyi gibi ama uyukluyo genel olarak kafasını arkaya atıyo

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuruma organ iflasına doğru yönelme oluyor hayvanın iç organları erimeye başlıyor ölümcül ciddi hastalık belirtisi geçmeyen ishal aşırı zayıflama yem yememe vs vs
Sivri olması zayıflığı gösterir diye biliyorum iştahı nasıl kuruma hastalığı nında belirtilerinden sivri göğüs

Neslihanson

Aktif Üye
Kuruma organ iflasına doğru yönelme oluyor hayvanın iç organları erimeye başlıyor ölümcül ciddi hastalık belirtisi geçmeyen ishal aşırı zayıflama yem yememe vs vs
Şimdi ayaklariyla poposuna birseyler yapmaya calisiyor ,sizce ne yapiyor olabilir kafasi öne düsüyor arkaya atacak hali bile yok

Neslihanson

Aktif Üye
Yaptığı an çekip atayım hemen ,ayaklarini poposuna dogru cekip değdirip değdirip bırakıyor

Üst Alt