Sarı olan direkt vitaminmiş, soldaki antibiyotikmiş. Ama şeffaf antibiyotik görünce acaba baytril mi dedim formu öyle diye okumuştum çünkü.Merhaba baytril sarı olan vitaminlidir
Diğeri şeffaf olan antibiyotik büyük ihtimalle
Suyuda ihmal etmeyin lütfen, kapalı şişe su verin mümkünseBu arada ilk zamanlardaki üşümesi yok denecek kadar az. odayı sıcak tutuyorum. Neredeyse bizi terletecek seviyede
En iyisini yapmışsınız, yemini yediği sürece suyunu içtiği sürece uyuması iyi bir çey uyuyacak ki toparlanacak.Yanlış hatırlamıyorsam o da beyazdı. Kliniğe anca belki yarın ulaşabilirim ama odasısndan kalkıp bakmayan kişi telefondan belki de hatırlamaz bile, ki teşhisini söylesin.
12saatte bir antibiyotik, suyuna da 3 damla vitamin koyduk.
Acıkınca ayaklanıyor, yemeğini yiyor ve tekrar uyku moduna geçiyor. Yemeğini hala yiyor olması umut verici. Her ihtimale karşı suluğunu ve yemini zemine yakın koydum.
Umarım toparlayacak, o yemediğinde inanın benim boğazımdan birşey geçmiyor..En iyisini yapmışsınız, yemini yediği sürece suyunu içtiği sürece uyuması iyi bir çey uyuyacak ki toparlanacak.
Eğer gidebiliyorsanız gidin bence iyice sorun cevap versin, hiç hoş bir tavır değil hasta bir kuş gelmiş sonuçta. teşhisi bile söylememişse pes yani. Siz diretin biraz açıklasın. Neye göre teşhis koyup antibiyotik vermiş. Mesaj da atabilirsiniz. Çok çok geçmiş olsun.Yanlış hatırlamıyorsam o da beyazdı. Kliniğe anca belki yarın ulaşabilirim ama odasısndan kalkıp bakmayan kişi telefondan belki de hatırlamaz bile, ki teşhisini söylesin.
12saatte bir antibiyotik, suyuna da 3 damla vitamin koyduk.
Acıkınca ayaklanıyor, yemeğini yiyor ve tekrar uyku moduna geçiyor. Yemeğini hala yiyor olması umut verici. Her ihtimale karşı suluğunu ve yemini zemine yakın koydum.
Katılıyorum zeolit tozu olsaydı içirirdiniz faydası olurduEğer gidebiliyorsanız gidin bence iyice sorun cevap versin, hiç hoş bir tavır değil hasta bir kuş gelmiş sonuçta. teşhisi bile söylememişse pes yani. Siz diretin biraz açıklasın. Neye göre teşhis koyup antibiyotik vermiş. Mesaj da atabilirsiniz. Çok çok geçmiş olsun.
Teşekkürler, şu an kapalıdır orası. MEsaj denerim, sağolunEğer gidebiliyorsanız gidin bence iyice sorun cevap versin, hiç hoş bir tavır değil hasta bir kuş gelmiş sonuçta. teşhisi bile söylememişse pes yani. Siz diretin biraz açıklasın. Neye göre teşhis koyup antibiyotik vermiş. Mesaj da atabilirsiniz. Çok çok geçmiş olsun.
Rica ederim, geçmiş olsun tekrardan.Teşekkürler, şu an kapalıdır orası. MEsaj denerim, sağolun
Zeolit tozu yok malesef, açıkçası şimdi sizden duydum.Katılıyorum zeolit tozu olsaydı içirirdiniz faydası olurdu
Buyrun okuyun lütfen faydası çokZeolit tozu yok malesef, açıkçası şimdi sizden duydum.
Hocam, ishalinin geri gelmesi antibiyotikten dolayı olabilir mi?Buyrun okuyun lütfen faydası çok
Antibiyotikle beraber probiyotik verilmez diye biliyorum ama sonrasında evet iyi olur kullanılması. Antibiyotik dışkıyı bozabiliyor.Hocam, ishalinin geri gelmesi antibiyotikten dolayı olabilir mi?
Bu tedavinin yanında veya sonrasında probiyotik başlamalımıyım?
Açlık dışkısı yapmış. En sevdiği şeyleri verin yedirmeye çalışın Dediğim tarifi yapın yedirin lütfen acil olarak
Yani ishalden çok açken yaptıkları dışkıya benziyor bu. Yemek yese de demek ki çok az yiyor. Mama varsa elinizde destek sağlayın, yoksa iyice haşlanmış patates her zaman iyi geliyor. Halsizlik varsa açlıktandır bir noktada.
Açlık dışkısı yapmış. En sevdiği şeyleri verin yedirmeye çalışın Dediğim tarifi yapın yedirin lütfen acil olarak
Bugün antibiyotiğe başlayana kadar dışkı normaldi. Antibiyotik bozmuş olamaz mı? Bakın dünkü dışkısını atıyorum size,Yani ishalden çok açken yaptıkları dışkıya benziyor bu. Yemek yese de demek ki çok az yiyor. Mama varsa elinizde destek sağlayın, yoksa iyice haşlanmış patates her zaman iyi geliyor. Halsizlik varsa açlıktandır bir noktada.
Bağırsak florasını bozar kötü bakteriyi sökerken iyi bakteriyi de alıp götürür ve ishal görülürBugün antibiyotiğe başlayana kadar dışkı normaldi. Antibiyotik bozmuş olamaz mı? Bakın dünkü dışkısını atıyorum size, Ekli dosyayı görüntüle 94268