• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sürekli kusuyor

Bulutistecanim

Yeni Üye
Kuşum sürekli suyuna kusuyor anlamıyorum hergün baktığımda suyunun içinde kendi dışkısı kusmuğu herşey oluyo bunun nedeni nedir acaba? 😋

Merve00

Paylaşımcı
Büyük ihtimal suluğuna kur yapıyordur. İştahı, keyfi, dışkısı yerindeyse korkmanızı gerektirecek bir durum olacağını sanmıyorum. Kur kusması normaldir. Ama hastalıktan dolayı kusması tabi ki normal değildir. Onu ayırt etmeniz lazım. İçim rahat etsin diyorsanız kusarken video ekleyin daha net olur.

Rayus

Paylaşımcı
Kuşum sürekli suyuna kusuyor anlamıyorum hergün baktığımda suyunun içinde kendi dışkısı kusmuğu herşey oluyo bunun nedeni nedir acaba? 😋
Fotoğraf ve video ekleyebilir misiniz videoyu streamble.com dan ekleyebilirsiniz

Bulutistecanim

Yeni Üye
Büyük ihtimal suluğuna kur yapıyordur. İştahı, keyfi, dışkısı yerindeyse korkmanızı gerektirecek bir durum olacağını sanmıyorum. Kur kusması normaldir. Ama hastalıktan dolayı kusması tabi ki normal değildir. Onu ayırt etmeniz lazım. İçim rahat etsin diyorsanız kusarken video ekleyin daha net olur.
Kusarken video ekleyemem çünkü kusarken göremiyorum ama Bi kaç defa yakaladım

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Aynı bölgelere kusma yapıyorsa problem yok kur amaçlı yapılan bir davranış fakat kusma esnasında yemi kafasını silkeleyerek sıçratıyorsa takip etmek gerek. Kontrol edin.

Üst Alt