• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sürekli kabarık ve uyuyor

ebrares

Müdavim
Dışkısını yakından net bi şekilde çekip atar mısınız yardımcı olamazlar böyle

ebrares

Müdavim
Ekli dosyayı görüntüle 11328Ekli dosyayı görüntüle 11329Ekli dosyayı görüntüle 11330

Dışkıları bu şekilde çok şükür yem yiyor. Dal darı da koydum. Onlardan da yiyor. Daha ne yapılabilirim bunlara ek olarak? Teşekkürler.
Kafesiniz çok kirlenmiş sık sık temizlemeniz gerek özellikle tüneklerin üstü falan çok dışkılı bu şekilde enfeksiyon kapar belki de o yüzden böyle emin değilim bilgili kişiler de bi baksın. Kafesin her yerini temizleyin ve pastik tünekler zararlı kullanmayın hepsi tahta olsun.

Reinforcement

Yeni Üye
Temizledim. Plastik tünekleri çıkartıyorum. Dışkı durumu nedir?

Reinforcement

Yeni Üye
Dal darı verdim onu baya yiyor. Diğer yemini de yiyor. Yem konusunda sorun yok gibi ama halsiz. Cik bile demiyor. Gece gündüz uyuyor.

Bahar Y.

Müdavim
Dal darı verdim onu baya yiyor. Diğer yemini de yiyor. Yem konusunda sorun yok gibi ama halsiz. Cik bile demiyor. Gece gündüz uyuyor.
Kafasını gömüp uyuması iyi değil, gece erken saatte 8 gibi bulunduğu odanın ışığını kapatın hava aydınlanana kadar uyusun, güzelce alsın uykusunu

Reinforcement

Yeni Üye
Kuş hipokalsemi olmuş. Veteriner arkadaş iyi ki geldiniz yoksa felç kalırdı dedi. İnş düzelir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkıda hastalık var..ilaç olarsk ne verildi? Elle besleme yapıyor musunuz? Probiyotik verildi mi?

Üst Alt