• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Sürekli gevis getirir gibi

Minik Bulut'um

Yeni Üye
Merhaba, kuşumuz sürekli gevis getirir gibi ağzını açıp kapatiyor tunekte dururken bile. Hatta arada yem kırıyor gibi çıt çıt ses çıkartıyor. Davranışsal bir hareket mıdır yoksa bir hastalık belirtisi mi? Aklıma birseyler takıldıkca sürekli soruyorum ama korkuyorum birsey olacak diye 😕

betul.a

Aktif Üye
Sanırım gaga gıcırdatmadan bahsediyorsunuz. Keyifleri yerinde olduğunda, uykuya geçerken yaparlar genelde.
İsterseniz video yükleyin, şüphe kalmasın. :giggle:

Minik Bulut'um

Yeni Üye
Sanırım gaga gıcırdatmadan bahsediyorsunuz. Keyifleri yerinde olduğunda, uykuya geçerken yaparlar genelde.
İsterseniz video yükleyin, şüphe kalmasın. :giggle:
Cok teşekkür ederim, video eklemeye çalıştım ancak olmadı. Aynı yem kırarken çıkarttığı ses gibi ses çıkartıyor ve sanki ötecekmis gibi ağzını açıp kapatiyor.

betul.a

Aktif Üye
Rica ederim. Video yüklemeniz gerektiğinde streamable.com'a yükleyip ardından burada paylaşabilirsiniz.
Anlattığınız şey çok yüksek ihtimalle gaga gıcırdatması, yine de isterseniz YouTube'da "muhabbet kuşu gaga gıcırdatması" diye aratıp bir bakın; aynı hareket mi emin olalım.

Minik Bulut'um

Yeni Üye
Rica ederim. Video yüklemeniz gerektiğinde streamable.com'a yükleyip ardından burada paylaşabilirsiniz.
Anlattığınız şey çok yüksek ihtimalle gaga gıcırdatması, yine de isterseniz YouTube'da "muhabbet kuşu gaga gıcırdatması" diye aratıp bir bakın; aynı hareket mi emin olalım.
Baktim şimdi youtobe dan evet ayni ona benziyor. Ama emin olmak icin yarın yüklemeye çalışacağım tekrar video. Çok teşekkürler

Faik Akay

Aktif Üye
Benim kuşumda aynısını yapardı bizde nasıl mayışmak, agirlik basmasi varsa onlarda da o sekil oluyor sanirim hocalarimizin dedigi gibi ne zaman uyuyacak, gun icinde sekerleme yapacak olsa o sekilde yapardi ☺

Üst Alt