• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Suluk ve yem kabı ne ile temizlenir

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Bazı dükkan sahipleri pahalıya satarlarsa kazıklanabilirsiniz maalesef ihtimal var,online daha ucuz oluyor dükkanlara göre
Online konusunda sadece beni engelleyen şey kredi kartımın olmaması daha yaşım gelmedi önümüzdeki yıl çıkacak ön ödemeli kart sipariş ettim o da gelmedi mecburen ya sanal kart ile yada dükkanlardan almam gerekiyor ben fiyatları araştırayım zaten bizim mahalle Petshop u aralarından en uygunu onda yoksa sanal kartla alırım sağolun teşekkür ederim

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bir ücret söz konusu ise virkon s ben sıvı sabun ile yıkayıp iyice duruyorum tabiki içine elma sirkesi ekleyebilirsiniz

Doğacı

Eski Forumcu
Demin eski kafesi,oyuncakları vs temizledim önce beyaz sirke sonra çamaşır suyu+su karışımı ile. Durumladım.Havalansın diye balkona koydum. Sirke ve çamaşır suyu kullanımı gerçekten zor oluyor virkon s kullanımına geçmek lazım cümbür cemaat. Pek bilinen bir ürün değil maalesef. Yakında ben de Virkon S'ye geçeceğim.Bulan alsın virkon s. 😄 Diğer türlüsü çekilmiyor. Fısfıslama yöntemini kullanıyorum tavsiye ederim temizlikte. Her yere püskürttüğü için pratik oluyor. Zamanı olmayan ve sık sık temizlik yapan arkadaşlar için ideal yöntem.
👍🏻

KusBulut

Paylaşımcı
Bende nacizane fikrimi yazayım😊 imkanı olanlar için virkons öneririm neden çünkü gerçekten hayvan sağlığı için üretilmiş bir dezenfektan yapmanız gereken çok basit önce sıcak su veya soğuk suyla yıkanacak şeyin kirliliğine göre yıkıyoruz ve sonra hazırlamış olduğumuz kovada veya leğende virkons lu suya banyo şeklinde iki-üç defa bandırıp çıkarıyoruz ve kurumasını bekleyip kafese yerleştiriyoruz böylece hem dezenfekte etmiş oluyoruz hemde fazla su harcamamış oluyoruz.. Daha önceleri durumuna göre deterjan, çamaşır suyu, sıcak su kullanıyordum ama her şöyle düşünüyorum madem bir ürün üretilmiş ve bu denenmiş memnun kalınmış imkanımda var neden kullanmıyımki😊👍
Virkon s yi nadiren kuşunun suyuna karıştıranlar varmış bu konuda ne düşünüyorsunuz

Üst Alt