• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Suluğun kokması

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhaba eminimki bu sorunu yaşayan biri vardır, b vitamini koyduğumda kokuyor normalde 8 saat durması gerek sanırım sulukta ama benimki bir gün duruyor işlerimden dolayı ve ondan sonra suluk kokuyor

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Nasıl bir kolu ortam sıcaksa bozuluyor olabilir . Bt âmin kokusu garip bir kokudur

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhaba eminimki bu sorunu yaşayan biri vardır, b vitamini koyduğumda kokuyor normalde 8 saat durması gerek sanırım sulukta ama benimki bir gün duruyor işlerimden dolayı ve ondan sonra suluk kokuyor
Takviyeli su kokuya sebep olur. Sabah veriyorsanız akşam geldiğinizde temiz su ile değişim. Değişimde iyice yıkayın.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
8 saatte dursa 2 saatte dursa b vitaminin kokusu çok ağırdır. Ama bir gün kalmamasına dikkat ederseniz iyi olur. 🌸

rahimey

Paylaşımcı
Kafes , suluk gbi ürünleri deterjan ve cmasir suyu ile iyice yikiyodum bu çok sakıncalı ve kafesi paslandirdi malesf bazı siteler de fiyatina baktım pahalı Petsoplardan daha uyguna alabilirsiniz 👏 yedekli kullanirsiniz

nymeria

Eski Forumcu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Merhaba. Sedochol ve BT Amin Forte koku bıraktığı için onları verdiğim gün başka bir suluk kullanıyorum. Tekrar sıra gelene kadar da o suluğu iyice temizleyip kokudan arındırıyorum. Sulukları yedekli kullanmanızı öneririm

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba. Sedochol ve BT Amin Forte koku bıraktığı için onları verdiğim gün başka bir suluk kullanıyorum. Tekrar sıra gelene kadar da o suluğu iyice temizleyip kokudan arındırıyorum. Sulukları yedekli kullanmanızı öneririm
Evde birsuru suluk var haftada 3 kez vitamin veriyorum vitaminleri o sulukta versem normal günlerde başka suluk kullanırım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

Erenb51

Tutkulu
Benimde kokmuştu bir kere 5-6 saatte ve aşırı kötü bi koku tuvalet gibi🤣 nereden geldiğini zor bulmuştum

ardoztrrk

Müdavim
Kıdemli Üye
B vitamini kullanım alanı farketmeksizin kendine has bir kokuya sahiptir, insan veya hayvan farketmez. B vitaminini başka sulukta vermeniz kokunun günlük suluğuna sinmemesi açısından iyi olabilir.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Abla benimki de kokuyor ama ben suyla yıkayıp tekrar takıyorum😆
Koku kalmıyor gibi ama koksa sorun olur mu
Yok ablacım kuşların koku duyusu hakkında araştırmalar devam ediyor ama bence hijyen için fairy ile yıkayın 🤣

FatımaB.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Haftada bir sirkeli su ile yıkıyorum sadece🙈

Üst Alt