• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sulu dışkı

cimennnn

Tutkulu
Farketmez ister vitaminden sonraki gün ister tam tersi kuşta şuan acil bir durum yok yanlış hatırlamıyorsam
Güncel dışkı durumu budur bunlar dışında kafes dışına da dışkı yaptı kuru normal yaptığı da oldu sulu yaptığı da oldu ama bugün bir kere yemli dışkı yaptı pazar günü vitamin dün probiyotik verdim yarın da elektrolit vermeyi düşünüyorum. Şimdiden sonra sizce ne yapmalıyım.

cimennnn

Tutkulu
Şuan fena görünmüyor dışkı hafif enfeksiyon var gibi yarında elektrolit ver tekrar bakalım enerji ve iştah nasıl
Enerji ve iştahı iyi durumda. O zaman ben yarın elektrolit veririm cuma günü de dışkılarını tekrsr gönderirim

cimennnn

Tutkulu
Şuan fena görünmüyor dışkı hafif enfeksiyon var gibi yarında elektrolit ver tekrar bakalım enerji ve iştah nasıl
Merhaba bugün ki dışkı durumu bu.
Dün elektrolit yapıp verdim. Dün hiç yemli yapmadı ama bugün yine yemli yaptı hareketleri ve iştahı yerinde keyfi isteyince kafesten çıkıp uçuyo öyle hareketsiz vs değil ama bugün kafesinin kapısını kapalı tutmak zorunda kaldım misafir gelince hep kuluçka modunda yattı yem yedi su içti yattı ondan dolayı yemli dışkı yapmış olabilir mi?

cimennnn

Tutkulu
Şunu da söylemek isterim ilk yaptığında böyle iz bırakmıyo bunlar 2 3 saatlik dışkılar

Üst Alt