• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sulu dışkı

Canan son

Yeni Üye
Sabah kalktığımda gece sulu dışkı yaptığını farkettim orta kısımda ki dışkıda yeni yaptığı diğerlerine nazaran daha katı. Ötüşünde oyun oynamasında bi sıkıntısı yok, hatta daha yeni kendi istiğiyle banyo yaptı. Çok sık yeşillik vermem haftada bir veririm her zaman dün yeşillik verdiğim içinmi böyle oldu

victormoses

Yeni Üye
ishal olmus galiba bizimki de bir ara olmustu bagirsak ve sindirim sistemi guclendirici damla aldik suyuna kattik 2 gun sonra iyilesti

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
yeşillikten kaynaklı geçici bir durum olduğunu düşünüyorum, kafesin tabanına yeni beyaz havlu kağıt koyup gün içindeki dışkılarını takip etmeniz iyi olur

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bu kuşun derdi çok ben mümkünse bir video görebilir miyim emin olmak istediğim bir kaç şey var ayaklarını da gorebileyim

Canan son

Yeni Üye
Son düzenleme:

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşun suyuna koydunuz? Kuşun tüyleri iyi değil b vitamini kullanmanız gerek. Kafes tabanındaki çekirdek ne çekirdeği? Kuşa hangi takviyeleri veriyorsunuz?

Canan son

Yeni Üye
Kuşun suyuna koydunuz? Kuşun tüyleri iyi değil b vitamini kullanmanız gerek. Kafes tabanındaki çekirdek ne çekirdeği? Kuşa hangi takviyeleri veriyorsunuz?
Evet banyo yaptı içmesi için dışarıda bıraktığım suda😊. Kuşum tüy değiştirme zamanın da ve malesef kuyruk tüyü koptu bunun için gerekli takviyeleri veriyorum. O çekirdeği kuşla alakası yok yanlışlıkla oraya düştü. Takviye olarak gerwit in b vitamini ve genel vitaminler olanı veriyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Popoda ben bir sisiklik gördüm onu net olarak üfleyerek gösterebilir misiniz.birde biotin eksikliği var kullandığıniz vitamin ve probiyotik var mı? Varsa resimlerini görebilir miyim

Canan son

Yeni Üye
Popoda ben bir sisiklik gördüm onu net olarak üfleyerek gösterebilir misiniz.birde biotin eksikliği var kullandığıniz vitamin ve probiyotik var mı? Varsa resimlerini görebilir miyim
Öncelikle teşekkürler yardımcı olduğunuz için
Fotograf anlaşılır olmuştur umarım gervit w kullanıyorum bölünmüş şekilde aldım başka kullanmam gereken vitamin varmı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Gerwitin değişim zamanı gelmiş onu kullanmayın 👍 popoda bir sorun görünmüyor sağlıklı 😊 sadece tüy dökümünde ve ayrıca banyo yaptırın

Canan son

Yeni Üye
Gerwitin değişim zamanı gelmiş onu kullanmayın 👍 popoda bir sorun görünmüyor sağlıklı 😊 sadece tüy dökümünde ve ayrıca banyo yaptırın
Çok sevindim kötü bişi olmamasına 😊 Yeni almıştım da bölünmüş ürün olunca güvenemiyorum yinede hemen yenisini sipariş ediceğim teşekkürler önerdiğiniz bi alışveriş sayfası varmı peki

Üst Alt