• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sulu dışkı ve kasılma

Aysu

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Sulu dışkı
Hastalık Belirti Tarihi
30 Mar 2021
Kullanılan İlaç
Yok
Merhabalar yaklaşık bir bir buçuk senedir dişi muhabbet kuşu besliyorum gayet özenli besleyip temiz bakıyorum gayet sıcak yerde besliyorum son 2 gündür kasılmaları oluyor başı dik kuyruğu havada gözleri küçülüyor 1 dakika kadar böyle duruyor ve dışkısı biraz sulu oluyor sonra oyun oynuyor iştahı çok yerinde su düzenli içiyor hareketli yerlerde geziyor hasta gibi değil birçok yerden farklı şeyler okudum çiftleşmek istediği için oluyor olabilir yazıyor felç kalp ve ishal üşüttüğü için oluyor yazıyor yardımcı olabilir misiniz

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Merhabalar yaklaşık bir bir buçuk senedir dişi muhabbet kuşu besliyorum gayet özenli besleyip temiz bakıyorum gayet sıcak yerde besliyorum son 2 gündür kasılmaları oluyor başı dik kuyruğu havada gözleri küçülüyor 1 dakika kadar böyle duruyor ve dışkısı biraz sulu oluyor sonra oyun oynuyor iştahı çok yerinde su düzenli içiyor hareketli yerlerde geziyor hasta gibi değil birçok yerden farklı şeyler okudum çiftleşmek istediği için oluyor olabilir yazıyor felç kalp ve ishal üşüttüğü için oluyor yazıyor yardımcı olabilir misiniz
Kuşunuz anne olmak istiyor o söylediğiniz dişilerde kur. Bence güzel bir erkek arkadaş sahiplenin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bir kısa video görebilir miyiz.kus evcil mi?

Aysu

Yeni Üye
Kasılmaları sürekli olmuyor sadece akşam 1 dakika süre ile oluyor evet evcil

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Bir video yüklerseniz daha iyi yorum yapabiliriz.

Streamable isimli bir site var isterseniz buraya yükleyebilirsiniz.

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bu konuyu inceleyebilirsiniz.

Aysu

Yeni Üye
Bir video yüklerseniz daha iyi yorum yapabiliriz.

Streamable isimli bir site var isterseniz buraya yükleyebilirsiniz.
Kasılma için yükleyin diyorsanız kasılması sadece akşam oluyor aniden olduğu zamanda çok panikliyoruz gündüz olmuyor neşesi yerinde oyunlar oynuyor saatlerce meyve sebze yiyor tek sıkıntısı dışkısı ve kasılma

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Evet kasılmasını görsek aslında daha iyi olur.

Aysu

Yeni Üye
Akşam ve aniden oluyor 1 dakika sürüyor sadece sonra hemen kendine gelip oyun oynamaya devam ediyor dışkısının fotoğrafını yüklesem olur mu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
5 gün tazeleyerek avıdear kullanın ve o sırada karışık yem , daldaridan başka bişey vermeyin kumu ve gagatasi varsa tedavi sürecinde çıkarın durumu ile ilgili bizi bilgilendirirseniz sevinirim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İshal mi diyorsunuz peki
Dışkıdan hafif bir bağırsak zedelenmesi olduğunu gördüm lakin bizler bir veteriner hekim kadar değil hatta dışkı analizi yapılmadan onlar bile net konuşamaz sadece tecrübe ettiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz yani önerdiğim ilaç çok ağır değil vitamin özelliği de var temin ederseniz bizimle fotusunu paylaşın nasıl kullanacağınızi anlatalım geçmiş olsun

Aysu

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim önerdiğiniz ilacın yan etkisi falan olmaz dimi ben çok özenle bakıyorum çünkü birşey verirken düşünüyorum zararı olur mu diye

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Çok teşekkür ederim önerdiğiniz ilacın yan etkisi falan olmaz dimi ben çok özenle bakıyorum çünkü birşey verirken düşünüyorum zararı olur mu diye
Alırken tarihine bakın ve açılmamış olduğuna dikkat edin yan etkisi yok sadece dozajı çok vermeyin ve günlük tazeleyin yani yarım suluga 10 Damla şeklinde hergun tazeleyerek kullanın

Aysu

Yeni Üye
Kasılma neden oluyor peki

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kasılma neden oluyor peki
Ben kabızlık ve ağrı diye düşünüyorum bağırsak ağrısından zor yapıyor hafif enfeksiyon varsa ondan yapıyor aslında bulabilirseniz Diyazm 256 da alın sonrasında verirsiniz iyi olur inşallah

Aysu

Yeni Üye
Ciddi birşey değildir dimi söylediğiniz ilaçlarla düzelir çiftleşmek istediği için de yapıyor olabilir mi

Üst Alt