• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sultanpapağanı yumurtadan kalktı

adem4434

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
yumurtadan kalktılar
Hastalık Belirti Tarihi
14 May 2022
arkadaslar merhaba;

daha önce yavru almış olduğum çiftim 5 yumurtası vardı 20 gündür yatıyorlardı fakat son 1 gündür yumurtadan kalktılar ve 2 yumurtadan ses geliyor yumurtada henüz çatlak yok fakat anne baba yatmıyor ne yapabilirim yumurtalar soğumasın diye elektrikli soba taktım yanına fakat anne baba girmiyor yuvaya yardımcı olur musunuz lütfen bana tesekkurler

adem4434

Yeni Üye
arkadaslar lütfen yardımcı olun bana 2 tane yumurtadan ses geliyor boşa gitsin istemiyorum :(

adem4434

Yeni Üye
Yani imkan varsa başka çiftin altına kaydırabilirsiniz. Onun dışında başka çözüm olmaz. Hadi kuluçka makinası falan buldunuz koydunuz diyelim. Anne baba hiç beslemezse elle besleme ile sağlıklı bir şekilde büyümeleri küçük bir ihtimal. Kursak sütü ile anaçların beslediği gibi olmuyor.
yani benim suan tek sıkıntım 2 yumurtadan ses geliyor onlar catlatmamısta catlamıs olsa cıkartacam baska nasıl o yavruları cıkartabilirim yumurtadan acaba bilginiz var mı sonrasını ben bir şekilde hallederim aslında bir çiftim daha var ama kabul etmedi yumurtaları onlarda

Üst Alt