• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultanlarimin genel durumu hakkinda :)

alpdemm

Aktif Üye
Ozaman ikiside erkek maalesef. İlkkez karşılaşıyorum 🫨 ilkkez derken çiftleşmeye kadar yapıpta dişi olmaları şaşırtıcı gerçekten. Üçüncü erkek diye aldığınız kuş, yetişkin bir erkekse onunla eşleyin. Alın yumurtayı mümkün değil doluluk budurumda. Yorulmasın boşuna . Yuvalığıda çıkarın. Erkeği yuvalıklı kafeste bir hafta on gün bekletip dişileri koyun yanına. Hangisi ile anlaşırsa o çiftle yola devam. Diğer dişiyede bir damat daha alırsınız. Hayırlısı olsun ne diyelim.
Tesekkur ederim en guzeli dediginiz gibi yapmak o zaman ciftleri degistirmek :)

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ozaman ikiside erkek maalesef. İlkkez karşılaşıyorum 🫨 ilkkez derken çiftleşmeye kadar yapıpta dişi olmaları şaşırtıcı gerçekten. Üçüncü erkek diye aldığınız kuş, yetişkin bir erkekse onunla eşleyin. Alın yumurtayı mümkün değil doluluk budurumda. Yorulmasın boşuna . Yuvalığıda çıkarın. Erkeği yuvalıklı kafeste bir hafta on gün bekletip dişileri koyun yanına. Hangisi ile anlaşırsa o çiftle yola devam. Diğer dişiyede bir damat daha alırsınız. Hayırlısı olsun ne diyelim.
İkiside dişi maalesef yukarıda yanlış yazmışım kusura bakmayın 🫣

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bende iki dişi görüyorum videolarda malesef 🙏

Üst Alt