• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultanlar Eş olurlar mı ?

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhabalar,
Karantina sürecini bitirdik ve bugün yan yana koyduk,
İlk videoya göre Soldaki dişi, sağdaki erkek
Dişi olan saygı gösterircesine kafasını önüne eğiyor video da görüldüğü gibi ama erkek arada bir gaga atıyor,

ne tarz yol izlemek doğru olacaktır, üstatlarım desteklerinizi rica ederim,
@Demet bükay @Burçak A.

bildiğiniz üzere albino erkek vardı ona da yumurta yapmış bebek büyütmüş bir albino getirmiştim hala ısınma belirtileri yok gaga atmaya devam karşılıklı :D, dişimiz sesi çok kuvvetli ve hiç susmuyor bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum ama bulamadım.
Bir tane de wf dişimiz var su an tek duruma göre yedek hanım :D bunlar eş tutarsa ona da eş buluruz da bunlarda eş tutma işi de mesele gördüğüm kadarıyla.

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar,
Karantina sürecini bitirdik ve bugün yan yana koyduk,
İlk videoya göre Soldaki dişi, sağdaki erkek
Dişi olan saygı gösterircesine kafasını önüne eğiyor video da görüldüğü gibi ama erkek arada bir gaga atıyor,

ne tarz yol izlemek doğru olacaktır, üstatlarım desteklerinizi rica ederim,
@Demet bükay @Burçak A.

bildiğiniz üzere albino erkek vardı ona da yumurta yapmış bebek büyütmüş bir albino getirmiştim hala ısınma belirtileri yok gaga atmaya devam karşılıklı :D, dişimiz sesi çok kuvvetli ve hiç susmuyor bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum ama bulamadım.
Bir tane de wf dişimiz var su an tek duruma göre yedek hanım :D bunlar eş tutarsa ona da eş buluruz da bunlarda eş tutma işi de mesele gördüğüm kadarıyla.
Merhaba en az 10 gün beraber dursunlar, anlaşma olursa eş olur, eğer ki kavgalar sertleşirse ayrılacaklar👍

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba en az 10 gün beraber dursunlar, anlaşma olursa eş olur, eğer ki kavgalar sertleşirse ayrılacaklar👍
Demet Hanım merhaba,
Şu an kavga yok çok sükür, kuşların hepsini saldım limon beyimizi biraz zoraki elimizde durdurmayı başardık, videodaki eşini de elimize aldıkta resim çekemedik onda
Ekli dosyayı görüntüle 86734 Ekli dosyayı görüntüle 86737

birlikte uçmak yaradı sanırım bi daha gaga atma olmadı henüz, umarım eş olurlar,
Şöyle bir fikrim var doğru ise lütfen beni onaylayın;

kavga dövüş bir kaç gün görmez isek iç odaya almayı tamamen baş başa bırakmayı planlıyorum,
sizin değerli yorumunuzu bekliyorum.

Hayırlı geceler...

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet Hanım merhaba,
Şu an kavga yok çok sükür, kuşların hepsini saldım limon beyimizi biraz zoraki elimizde durdurmayı başardık, videodaki eşini de elimize aldıkta resim çekemedik onda
Ekli dosyayı görüntüle 86734 Ekli dosyayı görüntüle 86737

birlikte uçmak yaradı sanırım bi daha gaga atma olmadı henüz, umarım eş olurlar,
Şöyle bir fikrim var doğru ise lütfen beni onaylayın;

kavga dövüş bir kaç gün görmez isek iç odaya almayı tamamen baş başa bırakmayı planlıyorum,
sizin değerli yorumunuzu bekliyorum.

Hayırlı geceler...
Tekrar merhaba 😊
Maşallah çok güzeller, evet anlaşırlar ise başbaşa kalabilirler tabiki
Fakat her anlaşan kuş eş olmaz, arkadaşta olabilirler😊gözlemleyin lütfen, kur yapmalar, birbirine sokulup kaşımalar başlarsa o zaman ilk adım atılmış demektir
İsterseniz alışma süreci aynı oda içerisinde olsun, gözlemlersiniz, kur başlayınca odalarına giderler😊
♦Tabiki son karar sizin

Hayırlı geceler 😊🤲

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Tekrar merhaba 😊
Maşallah çok güzeller, evet anlaşırlar ise başbaşa kalabilirler tabiki
Fakat her anlaşan kuş eş olmaz, arkadaşta olabilirler😊gözlemleyin lütfen, kur yapmalar, birbirine sokulup kaşımalar başlarsa o zaman ilk adım atılmış demektir
İsterseniz alışma süreci aynı oda içerisinde olsun, gözlemlersiniz, kur başlayınca odalarına giderler😊
♦Tabiki son karar sizin

Hayırlı geceler 😊🤲
Demet hocam merhabalar,

Dediğiniz gibi gözlemleyeceğim, umarım eş olurlar, arkadaş için değil bebelerimiz olsun diye sahiplendik bu fırlamaları :D
Kısmet, inşallah gönlümüzce olur her şey...
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet hocam merhabalar,

Dediğiniz gibi gözlemleyeceğim, umarım eş olurlar, arkadaş için değil bebelerimiz olsun diye sahiplendik bu fırlamaları :D
Kısmet, inşallah gönlümüzce olur her şey...
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim, 10 gün içinde netleşir,endişe etmeyin lütfen 😊

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Ben teşekkür ederim, 10 gün içinde netleşir,endişe etmeyin lütfen 😊
Demet hocam bişe daha sormam lazım size,
Geçenlerde @Şehmus BAKIR hocamdan temin ettiğim e50 vitaminim var, çift adayımıza verelim mi ? ne dersiniz.
Şehmuz hocam kullanımdan bahsetti ama eş olma ihtimali için bir torpil sağlar mı bize :D

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Geçenlerde @Şehmus BAKIR hocamdan temin ettiğim e50 vitaminim var, çift adayımıza verelim mi ? ne dersiniz.
Şehmuz hocam kullanımdan bahsetti ama eş olma ihtimali için bir torpil sağlar mı bize :D
Kullanabilirsiniz. nijer tohumuda ayni şekilde çiftleşmesine teşvik eder

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Selenyum E50 de verebilirsiniz 5 gün yarım suluğa, 5 damla 1 gün ara 3 gün tekrar, çifleşme olmazsa 1 hafta ara tekrar 8 gün E50 verebilirsiniz

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Selenyum E50 de verebilirsiniz 5 gün yarım suluğa, 5 damla 1 gün ara 3 gün tekrar, çifleşme olmazsa 1 hafta ara tekrar 8 gün E50 verebilirsiniz
Selenyum E50 değil de Taubenfit E-50 almışım Demet hocam.
Vitamin E + Selen yazıyor aynılardır sanırım.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Maşallah alışmışlar ilk başta yemlik kavgası olmuş ama olsun 🤣🤣

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Üst Alt