• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sultanla sultan anlasir mi?

kuçi

Aktif Üye
merhaba, oğluma bir arkadas almak istiyorum, yeme yeni dusecek bir lutino sultan var, alsam oğlumla anlasirlar mi yoksa sultanlsr anlasamiyor mu tecrubeli olan arkadaslar varsa yazabilir mi 😊 oglum suan 5 bucuk aylik. yeni alcagim cok kucuk oldugu icin cinsiyeti belli degil

Limon3564

Aktif Üye
Anlaşmasına anlaşorla hatta dişiyse eş bile tutabilirler fakat kıskanç yapıları gereği sizi kıskanabilir veya eş tutup sizi saf dışı bırakabilir.Sultanlar tek eşli diye biliyorum yanlışsam hocalarım düzeltsin eşe alıştıktan sonra ayırırsanız sitrese girebilir seçim sizin iyi günler dilerim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
merhaba, oğluma bir arkadas almak istiyorum, yeme yeni dusecek bir lutino sultan var, alsam oğlumla anlasirlar mi yoksa sultanlsr anlasamiyor mu tecrubeli olan arkadaslar varsa yazabilir mi 😊 oglum suan 5 bucuk aylik. yeni alcagim cok kucuk oldugu icin cinsiyeti belli degil
Merhaba anlaşırlar tabiki sadece ikinci bir yedek kafes gerekebilir bir süreliğine hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah 😊

kuçi

Aktif Üye
iste benden sogur mu diye cekiniyorum aslinda, ama oglum cok bagli simdilik, kiskanmamalari icin esitte davranirim diye dusunuyorum. hic boyle bi fikrim yoktu ama sultan papagani bagimliligi diye bisey varmis 🥹
Anlaşmasına anlaşorla hatta dişiyse eş bile tutabilirler fakat kıskanç yapıları gereği sizi kıskanabilir veya eş tutup sizi saf dışı bırakabilir.Sultanlar tek eşli diye biliyorum yanlışsam hocalarım düzeltsin eşe alıştıktan sonra ayırırsanız sitrese girebilir seçim sizin iyi günler dilerim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yavru demiş yukarida daha eşin ne olduğunu bilmezler 😊👍

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Karşıdaki yavru olduğu için bir kaç gün ayrı Dursun yavaş yavaş benimser ve Alışır hem oğlunuz onu eğitir sizi yormaz 😊
Şehmus hocam bende ki yawru yaklaşık 10 gündür farklı oda da ve farklı kafeste
Diğer kuşumun kafesine koyayım mi artık sizce
Yawru daha 3 aylık büyüğü 1 yasinda

kuçi

Aktif Üye
Kuşunuz sizi kıskanır mı bilmem de, siz daha yeme düşmemiş bebeye kaynanalık yapıyorsunuz sanki 🤣🤣🤣🤣🤣 siz mi kıskandınız ki acep daha şimdiden 🤭🤭🤭
azcik kiskanabilirim tabi 😁😁 saka bi yana bebeklerde olursa evi sultanlara birakip ben kacarim 😂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şehmus hocam bende ki yawru yaklaşık 10 gündür farklı oda da ve farklı kafeste
Diğer kuşumun kafesine koyayım mi artık sizce
Yawru daha 3 aylık büyüğü 1 yasinda
İlk eğitimi yapıldıysa yani insana geliyorsa mümkündür bir deneyin bakalım videosunu çekin paylaşin hep birlikte bakalım 😊👍

Üst Alt