• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultanın kuyruğunda kırık tüy

Boraa05

Yeni Üye
Herkese iyi akşamlar. Sultan papağanımın kuyruğunda ki tüyler şekilsizleşti ve bir tüyü kırık. İlk kez sahiplendiğim için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bilen arkadaşlar öneride bulunursa çok memnun olurum.

Melisa41

Tutkulu
Herkese iyi akşamlar. Sultan papağanımın kuyruğunda ki tüyler şekilsizleşti ve bir tüyü kırık. İlk kez sahiplendiğim için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bilen arkadaşlar öneride bulunursa çok memnun olurum.
Kökünden koparabilirsiniz cımbız yardımıyla eğer yapamam derseniz petshopa veya veterinere götürebilirsiniz birde BT amin Forte kullanın tüyleri için

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Tüyü dipten çekin. Düzenli banyo yaptırın kuşa vitaminleri eksik etmeyin

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Havalar soğuduğu için banyo yaptırmıyorum uzun süredir. Dibinden tutup çekmeye de korkuyorum zarar veririm diye.
Sprey yapabilirsiniz kafesteyken kafesin üstünüde kuruyana kadar örtün sıkıntı olmaz

Melisa41

Tutkulu
Sprey yapabilirsiniz kafesteyken kafesin üstünüde kuruyana kadar örtün sıkıntı olmaz
Hocama katılıyorum cereyanda kalmadığı sürece oda ısısı iyiyse sıkıntı olmaz ben muhabbet kusumu kışında yikanmasini sağlarım ama bu konuda bir sıkıntım olmadı hayvanlarında ihtiyaçları var özellikle tüy donemlerinde

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
kökten çekebilirsiniz ya da tüy dökümünü bekleyebilirsiniz.