• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan ❤️

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kardeşim ben sultanın nasıl bir soya mensup olduğunu biliyorum. Sultan emin ol o soydaki en vasat kuş olabilir. O yüzden o kadar uğraştım onun yavrusunu almak için ama nasip olmadı😀
Bu nasıl vasat hocam kuşlarla ilgilenmeyen eşim bile gidiyor sultanı alıyor seviyor gözleri çok güzel diyor maşallah gerçekten de gözlerine bakışına hayranız biz 🥰

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu nasıl vasat hocam kuşlarla ilgilenmeyen eşim bile gidiyor sultanı alıyor seviyor gözleri çok güzel diyor maşallah gerçekten de gözlerine bakışına hayranız biz 🥰
Sultan candır ama ataları daha candır. Ezbere buraya fotoğraf koymak istemiyorum farklı bir hikayesi var bana bin badirenin içinden geldi ayağındaki bilezik kesik geldi ama kimin kuşu olduğunu filan biliyorum.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sultan candır ama ataları daha candır. Ezbere buraya fotoğraf koymak istemiyorum farklı bir hikayesi var bana bin badirenin içinden geldi ayağındaki bilezik kesik geldi ama kimin kuşu olduğunu filan biliyorum.
Anasını danasını ben bilmem hocam ben Sultan'ıma bakarım o da şu an benim gözümün bebeği 🥰 hepsini ayrı ayrı seviyorum ama Sultan'ın yeri bende başka, bir kere her şeyden önce hiç yadırgamadı yabancılık çekmedi senden almaya geldiğimizde bile hemen ele geldi sonrasında da hiç öyle kafes alıştırması falan yapmadım kafesini de hemen sahiplendi bize de alıştı diğer hiçbir kuşa benzemiyor o canım benim ❣

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yalnız bir tek gaga taşı ve kalamar kemiği ile derdi ne onu çözemedim 🤣 bütün kalamar kemiğini iki günde talan etti, küçük boy gaga taşını aynı gün unufak etti nedendir acaba önceden de böyle miydi bu gidişle paramı komple gaga taşına yatircam eşimin akvaryumuna da kalamar alıp besleyip ölenin kemiğini çıkarcam 😅😜😜

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sultandan beteri vardı verdim onları. Sultan aşırı kızgın bir kuş tek sıkıntısı yumurta yapamaması yapsa 7 den aşağı yapmaz ama yapamıyor garibim😁

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sultandan beteri vardı verdim onları. Sultan aşırı kızgın bir kuş tek sıkıntısı yumurta yapamaması yapsa 7 den aşağı yapmaz ama yapamıyor garibim😁
Ondan dolayı mı sürekli kemiriyor o zaman normal evet ceresi kahverengi geldiğinden beri normale dönmesi

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hocam kısır mi Sultan ve dişinin kısır olduğunu nasıl anlarız
Birde dişilerde yumurta oluşurken eritme durumu varmış doğru mu
Kısır değil sanırım başka bir problemi var üreme sistemiyle ilgili, Tuğrul hocam daha net cevap verir 🙃

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tuğrul hoca çok şey biliyor ama o engin bilgilerini kendine saklıyor 🤣
Cvp verse memnun olurum
☺
@Tuğrul Bey hocammmm hakkınızdaki 'bilgilerine saklıyor' konusunda iddialara ne diyorsunuz 😂😂😂 bir de dişi kuşun kısır olup olmadığını nasıl anlayacağımız konusunda @Serikuş arkadaşıma yardım edebilir misiniz lütfen 🙏

ROMM48

Aktif Üye
Dün @Tuğrul Bey hocamın sorusu üzerine paylaşmak istedim, Sultaniçem bize alıştı, hala kızımla araları çok iyi olmasa da (iri olduğu için muhtemelen kızım korkuyor, o da bunu hissederek ona yaklaşmıyor) Polat ve Ponçik ile araları çok iyi, zaten başka kimseyle yanyana getirmiyorum benim yaramaz ikiliyi de omzuma kafama alıştırdı canım Sultan ❣
çok güzeller maşallah :) yalnız yediği yemlerin hakkını vermiş aslan :D

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hocam kısır mi Sultan ve dişinin kısır olduğunu nasıl anlarız
Birde dişilerde yumurta oluşurken eritme durumu varmış doğru mu
Sultanda uriner sisteme bağlı devamlı nükseden bir enfeksiyon var kötü olan bulastiriyor. Ciftlestigi erkekte hasta oluyor. Yaşından ve bana çok geç ulaşmasından dolayı düzeltsemde kronik olduğu için ve yaşlı olduğu için nuksediyor.