• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan yavruları

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Benim evde Yavru sultan papağanlar için hazır yumurta maması yok Ben normalde yumurta haşlıyorum sarısını çıkartıyorum sarısını üstüne biraz bir kaşık un serpiyorum sonra sıcak su döküyorum yumurta maması öyle yapıyorum olur mu

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Benim evde Yavru sultan papağanlar için hazır yumurta maması yok Ben normalde yumurta haşlıyorum sarısını çıkartıyorum sarısını üstüne biraz bir kaşık un serpiyorum sonra sıcak su döküyorum yumurta maması öyle yapıyorum olur mu
Yani şu an Rusya'da kış yok Bahar Bahar ayındayız yani deminki istediğim soğuk falan değil sıcak balkonda nem oranı 64 ısı oranı ise 40 derece

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Acıkırlar o zaman, un da olmaz, kursak mantarı yapar ilerde😔😔😔 balkon serin değilse ve kapalı durabilir, ev daha uygun

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Şırıngayla elle beslemeyi bilmiyorsanız ve uygun el besleme mamanız yoksa anneyi ayırın baba beslesin yavruları. Bu şekilde yem kıramıyorlarsa sadece yumurta mamasıyla olmaz. Sadece sabah akşam besleyecekseniz besleme başına en az 5er ml yemeleri lazım ki şu anki hallerinde kursakları tam dolsun. Bu şekilde ayırırsanız sonuçları iyi olmaz.