Q QuQuLee Yeni Üye Katılım 25 Şub 2023 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 25 Şub 2023 #1 Yavrularım 25 günlük oldu.erkek gene çiftleşmek istiyor.yavruları ayırıp elle beslesem olurmu yeme nasıl alıştırırım.
Yavrularım 25 günlük oldu.erkek gene çiftleşmek istiyor.yavruları ayırıp elle beslesem olurmu yeme nasıl alıştırırım.
U Umur E. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 26 Mar 2020 Mesajlar 1,150 Tepkime puanı 1,014 Puanları 113 Yaş 23 25 Şub 2023 #2 QuQuLee' Alıntı: Yavrularım 25 günlük oldu.erkek gene çiftleşmek istiyor.yavruları ayırıp elle beslesem olurmu yeme nasıl alıştırırım. Genişletmek için tıkla ... 25 günlük kuş nasıl çiftleşmek istiyor anlamadım eğer yem kırmıyorsa aspur dal darı gibi şeyler önüne koyabilirsiniz
QuQuLee' Alıntı: Yavrularım 25 günlük oldu.erkek gene çiftleşmek istiyor.yavruları ayırıp elle beslesem olurmu yeme nasıl alıştırırım. Genişletmek için tıkla ... 25 günlük kuş nasıl çiftleşmek istiyor anlamadım eğer yem kırmıyorsa aspur dal darı gibi şeyler önüne koyabilirsiniz
Q QuQuLee Yeni Üye Katılım 25 Şub 2023 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 26 Şub 2023 #3 Umur E.' Alıntı: 25 günlük kuş nasıl çiftleşmek istiyor anlamadım eğer yem kırmıyorsa aspur dal darı gibi şeyler önüne koyabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... yavrular 25 günlük oldu babaları zarar vermeye başladı dişinin ğstüne çıkmaya çalısıyo arada yavruları ayırsam elle beslesem normal mamaya geçmede sıkıntı yaşarlarmı
Umur E.' Alıntı: 25 günlük kuş nasıl çiftleşmek istiyor anlamadım eğer yem kırmıyorsa aspur dal darı gibi şeyler önüne koyabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... yavrular 25 günlük oldu babaları zarar vermeye başladı dişinin ğstüne çıkmaya çalısıyo arada yavruları ayırsam elle beslesem normal mamaya geçmede sıkıntı yaşarlarmı
İhsan Z. Eski Forumcu Moderator Çeviri Ekibi Katılım 7 Şub 2023 Mesajlar 1,460 Tepkime puanı 1,919 Puanları 113 26 Şub 2023 #4 Babayı ayırın anne beslesin daha iyi olur