• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan yavrular yavaş büyüyor

Mahirbs

Aktif Üye
Yaklaşık 15-16 günlük Sultan yavruları var ama yavaş büyüyor gibiler İnternete izlediğim bünyeme hızları ile alakası yok
Rutin yemleri yulaf ak darı kenevir tohumu gibi karışımlar ve her gün yumurta maması hazırlayıp veriyorum buna rağmen yavrular sanki küçük kalmış gibi anne baba düzenli besliyor ne yapmam lazım birde sanki yavru gözleri morarmış gibi

Ekli dosyalar

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Yaklaşık 15-16 günlük Sultan yavruları var ama yavaş büyüyor gibiler İnternete izlediğim bünyeme hızları ile alakası yok
Rutin yemleri yulaf ak darı kenevir tohumu gibi karışımlar ve her gün yumurta maması hazırlayıp veriyorum buna rağmen yavrular sanki küçük kalmış gibi anne baba düzenli besliyor ne yapmam lazım birde sanki yavru gözleri morarmış gibi
Maşallah bana küçük gibi gelmedi . Anne baba takviye vitamin veriyor musunuz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yumurta mamasını her gün vermeyin, haftada 2 gün verin protein fazlalığı yorar 🙏 Bir sorun yok yavrularda, maşallah sübhanallah ☺

Mahirbs

Aktif Üye
Yumurta mamasını her gün vermeyin, haftada 2 gün verin protein fazlalığı yorar 🙏 Bir sorun yok yavrularda, maşallah sübhanallah ☺
teşekkür ederim youtubede izlediğim videolarda 2haftada tüylenmiş gözüküyorlar ondan merak ettim :)
evet aslında bende vermeyeceğim ama anne kuş mama yemeden yavruları beslemiyor ne zaman mama versem o zaman girip besliyor beni gördüğü an iş bitiyor o mamayı yemeden yuvalığa girmiyor beslemek için

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
teşekkür ederim youtubede izlediğim videolarda 2haftada tüylenmiş gözüküyorlar ondan merak ettim :)
evet aslında bende vermeyeceğim ama anne kuş mama yemeden yavruları beslemiyor ne zaman mama versem o zaman girip besliyor beni gördüğü an iş bitiyor o mamayı yemeden yuvalığa girmiyor beslemek için
Anne kuşa da yazık 🙏 Allah korusun 🤲

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hızlandırırmıs oluyor videolar. Dal darı takıyordum hergün veremeyince

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
anladım peki sebze salatasında neler olmalı birde rendeleyerek hazırlayacağız dimi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

Mahirbs

Aktif Üye
teşekkür ederim son olarak benim şu an eşe hazırlamak istediğim 2 kuşum var yine sultan dişi 10 aylık erkek 1 yaşında bunlar şu anda ayrı kafesteler 1 haftadır ne zaman aynı kafese alayım acaba

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
teşekkür ederim son olarak benim şu an eşe hazırlamak istediğim 2 kuşum var yine sultan dişi 10 aylık erkek 1 yaşında bunlar şu anda ayrı kafesteler 1 haftadır ne zaman aynı kafese alayım acaba
Erkek kızgınlıkta olursa dişiyle çiftleşmek isteyebilir ona dikkat edin 🙏 Sultanlarda bana göre en verimli dönem 1,5 yaş ve sonrası ☺