• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan tavuk ve horozu Hk.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Arkadaşlar eşim Sultan papağanımiz varken neden sultan horozumuz ve tavugumuz da olmasın deyip 1 dişi 1 erkek almış kümese atmış 🤣 umarım bunların da yumurtasını alırım ve kuluçka makinesinde uretirim 😍😄

Ekli dosyalar

Efe K

Paylaşımcı
Arkadaşlar eşim Sultan papağanımiz varken neden sultan horozumuz ve tavugumuz da olmasın deyip 1 dişi 1 erkek almış kümese atmış 🤣 umarım bunların da yumurtasını alırım ve kuluçka makinesinde uretirim 😍😄
ispenç de bakabilirsiniz onlarda küçük ve güzel hayvanlar ama baya iyi uçuyorlar

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Onun yumurtaları var bende makinede 1 hafta sonra cikicak yumurtadan 🙂

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bunlar para etmiyor ayem cemani Hint ve yokohoma alıp üretin Didem 😉

Efe K

Paylaşımcı
Onun yumurtaları var bende makinede 1 hafta sonra cikicak yumurtadan 🙂
abla dikkat et çok iyi uçuyorlar ben ilk aldığımda horozla tavuğu kaçırdım geri yakaladım horoz ev balkonuna gitti sonra inşaata gitti zor yakaladım baya yükseğe uçuyorlar

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Eşime de soylicem aklında bulunsun onunda ama onlar hep büyük kümeslerde kalıyorlar. Dışarıya salmiyorlar kedilerden dolayı

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bunlar para etmiyor ayem cemani Hint ve yokohoma alıp üretin Didem 😉
Abi ayem cemani geçen sene 17 bin TL den satiliyormus 😄 Eşim hayatta vermez bir tavuğa o kadar para açıkçası 😄 yokohoma dediğin eğer Brahma ise yumurtaları bende var anne babaları yok. Hint var ama

Efe K

Paylaşımcı
Eşime de soylicem aklında bulunsun onunda ama onlar hep büyük kümeslerde kalıyorlar. Dışarıya salmiyorlar kedilerden dolayı
gelincikle sansar da girmesin kümese abla kümesteki tavukları öldürür

Efe K

Paylaşımcı
Abi ayem cemani geçen sene 17 bin TL den satiliyormus 😄 Eşim hayatta vermez bir tavuğa o kadar para açıkçası 😄 yokohoma dediğin eğer Brahma ise yumurtaları bende var anne babaları yok. Hint var ama
cüce koşin e bi bak abla cüce ama güzel

Efe K

Paylaşımcı
Fare giremiyorsa onlar hiç giremez bunların yanında zaten küçükbaş hayvanlar ve kangallar var 😄
sansarla gelincik benim bildiğim kadarıyla köpek olan yere girmez abla ama bu gelincik sağı solu belli olmaz köpek olduğundan girmez bence

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
sansarla gelincik benim bildiğim kadarıyla köpek olan yere girmez abla ama bu gelincik sağı solu belli olmaz köpek olduğundan girmez bence
Bak o kadar cahil kalmışım ki gelincik nasıl bir hayvan diye internetten baktım diyebilirim 😄 eşimin ailesinin köy evlerinde gelincik değil genelde domuzlar bulunur siyah domuzlar onlarda akşam piyasaya çıkar bahçeleri talan etmek için.

Efe K

Paylaşımcı
Bak o kadar cahil kalmışım ki gelincik nasıl bir hayvan diye internetten baktım diyebilirim 😄 eşimin ailesinin köy evlerinde gelincik değil genelde domuzlar bulunur siyah domuzlar onlarda akşam piyasaya çıkar bahçeleri talan etmek için.
abla gelincik sansar heryerde olur şehirdeyim burda sansarlar var

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Eşime de sordum şimdi dediğin gibi gelincik oluyormuş. Bu yüzden kafeslere koyduğunu söyledi hayvanları 😄

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok güzeller maşallah ❣🧿 yalnız sultan tavuğu sultan horozu mu varmış ilk defa duydum ya ve bayıldım 😍😍

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benim dedem avcıydı, avladığı hayvanların bir kısmını doldurup evde saklamıştı tam kafasını geriye çevirmiş avını ısırmak için dişleri çıkarmış bir gelincik vardı bizim evde, çok severdim kendisi çocukken bir ara en yakın arkadaşımdı diyebilirim 😅

Üst Alt