• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağnı

aknn

Aktif Üye
Selam. 3 gün önce erkek sultan papağanı aldım, yemek yemesini gördüm fakat su içtiğini görmedim. Kendisi 3 aylık. Kafese parmağımı geçirdiğinde tıslama sesi geliyor, kendime nasıl alıştırabilirim? İlk defa kuş bakıyorum. Bugün salıncak koydum çok korktu ve çıkardım ondan sonra krakerini koydum yine çok korktu köşede kaldı hep onu da çıkardım.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz😊 size aşağıya kafeskuslari blogumuzdan bir makale bırakıyorum önce okuyalım sonra sormak istediğiniz soruları tekrar bu konu altında soralım lütfen başkalarının konularında soru sormayalım anlayışınız için teşekkürler 👍😊

aknn

Aktif Üye
Hepsini okudum. Ben kuşla fazlasıyla ilgilenmeye çalıştım bu haftasonu, fakat hala ilk günkü gibi benden korkuyor tek değişen tarafı yemek yemesi oldu. Ne gibi adımlar atmam lazım yardımcı olur musunuz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Hepsini okudum. Ben kuşla fazlasıyla ilgilenmeye çalıştım bu haftasonu, fakat hala ilk günkü gibi benden korkuyor tek değişen tarafı yemek yemesi oldu. Ne gibi adımlar atmam lazım yardımcı olur musunuz
Bu hemen olmaz biraz zaman tanıyın size güvenmesi lazım 3 günlük papağandan fazla birşey beklemeyin 😊Adımlarınız sıralı olsun önce kafes içi güven eğitimi sonra elden yem verme daha sonra parmak uzatarak gelmesini sağlamak en son dışarı çıkarıp omuza kafaya koymak gibi vb.

Üst Alt