• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağınım hastami yardımcu olun bana lutfen ben sitrese girdim ölcem ..

Hastalık Belirtileri
Tüylerini ısırma tıslama koparır gibi çekiyor ama tuylerinde hicbir sorun yok tüylerini kapattı son 2 gündür uyuklama hallerinde bide kusar gibi gördüm bikere
Hastalık Belirti Tarihi
29 Tem 2022
Kullanılan İlaç
Kullanmadım sadece vitamin verdim abcde olan avisol a suyuna 2 sefer damlattim bide çok şu içmiyor
Öncelikle merhaba papağanımi sahipleneli 8 gün oldu ilk 7 gun normaldi herşey son gün tüy kabartma titreme uyuklama gibi durumlar oldu endişelendim bide zayıf oldukça korktum elimede alamıyorum kuruma hastaligi yada baska bir hastaligi mi var olcekmi oluyormu ilk defa bir kus besliyorum kusdan çok ben sitrese girdim iyi olduğunu nasıl anlarim ne yapmam lazım elimde ölürse birdaha hicbir canlıyı sahiplenmem nefret ettim bir canlının sorumluluğunu aldım ve zarar gelmesini istemiyorum cevap bulurum inşallah

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba ailemize hoşgeldiniz
kuşunuzun resimlerini ve dışkı fotografını paylaşır mısınız?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yetersiz beslenme bu yüzden kursaktan beslemek lazım 👍 kuşa iyi bir karışım yem, probiyotik ve multivitamin temin ediniz daldari grit kum ve kalamar kemiği olsun son olarak da eğer yemiyorsa kursaktan beslemek lazım eğer yiyorsa mama alın ekstra verin

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
hocam bence her kuşun hakkı gervit ve entrobac taze karışık yem

Yetersiz beslenme bu yüzden kursaktan beslemek lazım 👍 kuşa iyi bir karışım yem, probiyotik ve multivitamin temin ediniz daldari grit kum ve kalamar kemiği olsun son olarak da eğer yemiyorsa kursaktan beslemek lazım eğer yiyorsa mama alın ekstra verin
Dün böyleydi genelde hocam bide gagasini vuruyor birbirine tak tak ses yapıyor dal darisina felan hızlı uzanıyor saldırır gibi yiyor

Hocam birde yanına yaklaşamıyoruz el beslemesini nasıl yapayım

Üst Alt