Merhabalar sultan papağınım daha önce sol gözünü kapatıyordu yaklaşık bir hafta boyunca tobrased kullanarak düzelmişti (1.5 ay önce). 2-3 hafta önce durmadan öksürük ve hapşırmaya başladı bunun büyük ihtimalle soğuk aldı monodoks + sıcak odada tuttum bu durum geçti. Pazartesi günü sol gözünü kızarık ve sulu halde buldum.
Ekli dosyayı görüntüle 97264
Pazartesi günü (Hastalığın ilk günü)
Ekli dosyayı görüntüle 97265
Çarşamba günü (hastalığın 3.günü)
Bu günden sonra tobrased damlaya tekrardan başladım probiyotik sipariş ettim suyuna katacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 97267
Ekli dosyayı görüntüle 97268
Bu iki fotoğraf ise bugün çekildi ilk fotoğraf öğlen ikincisi ise az önce. İyileşme var mı? İkinci fotoğrafta çıkan şeyler tüyler gibi sanki
Ek olarak gözün altındaki turuncu tüyler birbirine yapışmış akıntıdan dolayı ayrıca gözünü durmadan kanadıyla sildiği için o da aynı. Bu tüyleri nasıl eski haline getirebilirim?
Ekli dosyayı görüntüle 97264
Pazartesi günü (Hastalığın ilk günü)
Ekli dosyayı görüntüle 97265
Çarşamba günü (hastalığın 3.günü)
Bu günden sonra tobrased damlaya tekrardan başladım probiyotik sipariş ettim suyuna katacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 97267
Ekli dosyayı görüntüle 97268
Bu iki fotoğraf ise bugün çekildi ilk fotoğraf öğlen ikincisi ise az önce. İyileşme var mı? İkinci fotoğrafta çıkan şeyler tüyler gibi sanki
Ek olarak gözün altındaki turuncu tüyler birbirine yapışmış akıntıdan dolayı ayrıca gözünü durmadan kanadıyla sildiği için o da aynı. Bu tüyleri nasıl eski haline getirebilirim?