• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağı ayak tadavisi

Süleyman 232323

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Ayağını sürekli kapalı tutuyor
Hastalık Belirti Tarihi
24 Tem 2021
Kullanılan İlaç
Yok
Yavru ayağını böyle tutuyor bunun Bi tedavisi var mı

Süleyman 232323

Yeni Üye
Bide bu fotoğraf da var yavru yürürken o ayağını kullanmıyor ama bazen açabiliyor

erenunl

Müdavim
Aynısını benimki de yapıyor kaç günlük sizin ki ?

Bahar Y.

Müdavim
Yaa kıyamam, fark eder etmez ayırdınız mı, ayağına babası zarar vermiş olabilir mi

Bahar Y.

Müdavim
Yavrunun ayağı gelişimiyle alakalı bir durumdur diye düşünüyorum

Bahar Y.

Müdavim
Maalesef bulamadık, tahminimce birinin evine girmiştir, mahallede kuş besleyende çokmuş onu ararken fark ettim. Umarım girmiştir bir eve...
A21 elle besleme maması çok öneriliyor onu deneyin isterseniz bölünmüş şekilde, sultanlarda normal bir durum mu bilmiyorum çünkü bir arkadaşın dahada yavrusu bu şekildeymiş yazmıştı hatta konunuza

Süleyman 232323

Yeni Üye
Maalesef bulamadık, tahminimce birinin evine girmiştir, mahallede kuş besleyende çokmuş onu ararken fark ettim. Umarım girmiştir bir eve...
A21 elle besleme maması çok öneriliyor onu deneyin isterseniz bölünmüş şekilde, sultanlarda normal bir durum mu bilmiyorum çünkü bir arkadaşın dahada yavrusu bu şekildeymiş yazmıştı hatta konunuza
Evet gördüm inşşalah girmiştir Bi eve ölmemiştir umarım teşekkürler ilginiz için umarım Bi çözümü vardır

Üst Alt