• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! "Sultan Papağanlarımın Yemi Bitti, Acil Yardım!"

Hidro Dinamik

Yeni Üye
Konu çok sapmış, boykota neden bu kadar karşı çıkılmış ve konu sahibinin üzerine gidilmiş anlam veremedim.
...
Şöyle ki müşkül durumda insanoğlunun her şeyi yapabileceğine inanırım.
Normalde 50 kg kaldıramayan bir insan, evladı için ezilmeyi bile göze alır. Yemez yedirir, içmez içirir, giymez giydirir. Yani insan sevdiği için tereddüt etmez, gerekeni yapar.
Elbette konu sahibi olan Meryem Hanım'ın yaşını bilmediğim için yetişkin varsayarak cevapladım, yoksa yaşına hürmeten daha ılıman bir tavır ile durumu izah etmeye çalışırdım.

@Meryem demir Meryem Hanım eğer kırıcı bir yanım olduysa şahsım adına özür dilerim.

Yetişkinler olaylara daha kapsamlı ve sonuç odaklı baktıkları için bazı konularda keskinliğimiz olabiliyor. Daha yaşınız genç, bizlerin gençliği gibi hatalar yaparakta öğreneceksiniz. Elbette akıl yaşta değildir ancak bazen empati yetmez, yaşamak gerekir. Bizler büyük küçük demeden toplanıp bilgi alışverişi yapabiliyorsak kendi düştüğümüz hataları başkaları yapmaması içindir.

Son düzenleme:

Hidro Dinamik

Yeni Üye
Ayrıca konuda boykot taraftarı olmamak kötü mü algılanıyor bana mı öyle geliyor?
Amacımız masum insanların kanı dökülmesin demek mi yoksa taraftarı olduğum ülkenin kanı dökülmesin mi? Bence buna karar verip kimi neden boykot ettiğimizi bilmemiz gerekir. Bugün biri dursa diğeri durur mu? Daha önce durdular mı?

Ben savaşın her türlüsüne karşıyım. Ve biliyorum ki bu savaş illetinde her iki tarafında masumları ölüyor. Kim güçlüyse diğerini ezecek.. O yüzden barış masası haricindeki her yolun hata olduğunu düşünüyorum.
Firma bazında değerlendirecek isem hangisi bütçeme uyan kaliteli ürünü sunuyorsa onu tercih ederim. Yani işin ehli kimse ben onun müşterisiyim.

Eğer ki boykotu taraftar olduğunuz için destekliyorsanız da bu diğerlerini mutlak zalim veya sizi mutlak haklı yapmaz. Unutmayın bütün taraftarlar kendini haklı görür. Kimse doğarken dinini, dilini, milletini seçemediğinide hatırlatmak isterim.
Firmaları devletleriyle özdeşleştirip, bizim devletimiz izin veriyorsa versin biz bireysel hareket edebiliriz demek koyu taraftar olmaktan başka bir şey değil.

Son düzenleme:
Üst Alt