• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sultan papağanlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anonym

Yeni Üye
Arkadaşlar ben yks öğrencisiyim ve eskisi gibi Sultan papağanlarıma ilgi gösteremiyorum inanın bana kendime bile zar zor bakıyorum artık yemeyi bile unutabiliyorum sorum şu;
Birine vermeyi düşünüyorum ama daha yeni yumurtladılar ve 4 taneler anne baba 2 tane onların yavrusu (biri 2 aylık falan diğeri 7-8)
Ya içimden bir ses ver diyor ama verdikten sonra aşırı derecede boşluğa düşcem yüksek ihtimalle, onların iyiliği için vermeyi düşünüyorum ama içim de el vermiyor.
Sizce napmam lazım bana akıl verir misiniz büyük olarak, deneyimli kuş bakıcıları olarak?
Acaba küçük olan yavruyu yanıma alıp ona mı baksam diyorum elde beslerim
Ama sorun da şu ki annesi babası besliyor hâlâ yani yem yiyebilcek yaşta ama tembel diyelim
Yem kırmayı falan öğretip yanımda mı tutayım küçük olanı yoksa hepsini mi vereyim sizce?
1 tane üretim kafesi var onda kalıyorlar güncel olarakbir tane de eski muhabbet kuşumdan kalan muhabbet kuşu kafesi
Hiç karar veremedim lütfen yardımcı olun ya :(
Tekrar tekrar aynı şeyi yazasım geliyor o derece kararsız ve çaresiz bir durumdayım
Yani doğru düzgün bakamasam bile varlıklarına alışığım ama bu yalnızca onlara eziyet etmek olcak eskisi gibi devamlı müsait ve boş zamanım var değil, kursdan dönüyorum diyelim hop saat 18.30 yemeğimi yedim ihtiyaçlarımı gidermem falan 19.15 falan ediyor durum bundan ibaret akıl verseniz çok memnun olurum...

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ailenizde mi ilgilenmez. Sizden büyük küçük kardeşiniz veya anne babanız vs idare edemez mi? Yoklukları sizi etkileyecekse, vermeyin derim ben. Ama sınav sürecide ciddi bir durum onun için en iyi kararı siz vermelisiniz.

Konumunuz Pendik görünüyor. Bende Çekmeköydeyim. İsterseniz vereceğiniz kişi belli değilse ben sahipleneyim yavrunuz yeme düşünce yada daha sonra istediğinizde size geri vereyim. Yanlış anlamayın benimki sadece bir teklif. Dediğim gibi bu kararı siz vermelisiniz.

anonym

Yeni Üye
Ailenizde mi ilgilenmez. Sizden büyük küçük kardeşiniz veya anne babanız vs idare edemez mi? Yoklukları sizi etkileyecekse, vermeyin derim ben. Ama sınav sürecide ciddi bir durum onun için en iyi kararı siz vermelisiniz.

Konumunuz Pendik görünüyor. Bende Çekmeköydeyim. İsterseniz vereceğiniz kişi belli değilse ben sahiplenemeyim yavrunuz yeme düşünce yada daha sonra istediğinizde size geri vereyim. Yanlış anlamayın benimki sadece bir teklif. Dediğim gibi bu kararı siz vermelisiniz.
Vereceğim kişi belli, kuşları seven biriymiş önceki kuşları ölünce çok üzüldüğünü söyledi bildiğim her şeyi ona da aktaracağım
Bu siteyi söyleyeceğim inşallah üye falan olur düzenli fotoğraf isteyeceğim kalamar kemiği grit kumu vitamin meyve sebze tüketimi hakkında da bilgi vermeye çalışacağım
Açıkçası aileme vereyim desem zaten en başlıca sorun onlar, hayvan aşığı değiller her gün baskı kuruyorlar kuşları ver diye malum biliyorsunuz Sultan papağanları aşırı ses çıkarıyorlar
Gönül ister ki hiç birini vermemek ama bakımlarını aksatcaksam çocuk oyuncağıymış gibi davranmamalıyım vermem lazım umarım yeni sahipleri iyi bakar en büyük endişem o kısım

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Vereceğim kişi belli, kuşları seven biriymiş önceki kuşları ölünce çok üzüldüğünü söyledi bildiğim her şeyi ona da aktaracağım
Bu siteyi söyleyeceğim inşallah üye falan olur düzenli fotoğraf isteyeceğim kalamar kemiği grit kumu vitamin meyve sebze tüketimi hakkında da bilgi vermeye çalışacağım
Açıkçası aileme vereyim desem zaten en başlıca sorun onlar, hayvan aşığı değiller her gün baskı kuruyorlar kuşları ver diye malum biliyorsunuz Sultan papağanları aşırı ses çıkarıyorlar
eğer size de uygunsa yavruyu size verebilirim sizin dediğiniz gibi yem kırmayı öğrenince geri alabilirim çok minnettar olurum annemle yarın bu konuyu yavruyu tutmak istiyorum yanımda diyip konuşayım o zaman
Gönül ister ki hiç birini vermemek ama bakımlarını aksatcaksam çocuk oyuncağıymış gibi davranmamalıyım vermem lazım umarım yeni sahipleri iyi bakar en büyük endişem o kısım
Yavrunuz içinde destek olurum tabiki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt