• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanlarım kızışmıyor

Emirhan erek

Yeni Üye
Abiler selamın aleyküm yaklaşık 3 aydır sultan papağanı besliyorum 3 takım papağanım var ve bu dönemde vitaminlerini son 1 haftadır e vitamini sürekli 3 günde bir mama her türlü bakımı yapıyorum 1 hafta önce yuvalık taktım ilk taktığımda hepsi ilgili çok heyecanlı idi ama 2 gün sonra yuvalımla bütün ilgilerinş kestiler dışkıları normal sürekli yuvalık dışındalar öyle kur ötüşleri vs yok normal takılıyorlar şuan için aklıma sadece dişileri 10 günlüğüne ayırmak geliyor acaba yerlerine mi alışamadılar neden böyle yapıyorlar odanın ortalama sıcaklığı da 22 derece iyi mi acaba

Son düzenleme:

Mert G.

Eski Forumcu
Abiler selamın aleyküm yaklaşık 3 aydır sultan papağanı besliyorum 3 takım papağanım var ve bu dönemde vitaminlerini son 1 haftadır e vitamini sürekli 3 günde bir mama her türlü bakımı yapıyorum 1 hafta önce yuvalık taktım ilk taktığımda hepsi ilgili çok heyecanlı idi ama 2 gün sonra yuvalımla bütün ilgilerinş kestiler dışkıları normal sürekli yuvalık dışındalar öyle kur ötüşleri vs yok normal takılıyorlar şuan için aklıma sadece dişileri 10 günlüğüne ayırmak geliyor acaba yerlerine mi alışamadılar neden böyle yapıyorlar odanın ortalama sıcaklığı da 22 derece iyi mi acaba
Cinsiyet lerinden emin misiniz?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşlarınızın videosunu çekip streamble.com üzerinden paylaşabilir misiniz 🌸

Emirhan erek

Yeni Üye
Önceden alınmış dediğiniz kişiler yalanda söylemiş olabilir. Pek tamah etmeyin. Kuşları ve odadaki konumlarını ekleyin görelim.
Yok kuşların eş olduğu bariz belli 1 ay önce 2 dişim tüye girdi haftada 2 kere b vitamini bile 1 haftada geçirdiler ardından 1 ay daha bekledim kendilerine gelsinler diye gayet enerjik bi dönemlerinde yuvalık takmama rağmen çok ilgili değiller ondan dolayı ayırmayı düşündüm

Mert G.

Eski Forumcu
Yok kuşların eş olduğu bariz belli 1 ay önce 2 dişim tüye girdi haftada 2 kere b vitamini bile 1 haftada geçirdiler ardından 1 ay daha bekledim kendilerine gelsinler diye gayet enerjik bi dönemlerinde yuvalık takmama rağmen çok ilgili değiller ondan dolayı ayırmayı düşündüm
Yuvalıkları folluklumu

Mert G.

Eski Forumcu
Evet ama çok fazla yemiyorlar aldığım yerde hepsini bir aldım yani yakın çevremden birisi o hiç mama vermemiş ve kullanmamış sade yumurta veriyormuş yavru dönemi şuan hayla farklı formüller deneyip sevdirmeye çalışıyorum
Severler inşallah yavru alırsınız

Üst Alt