• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanlarım Çiftleşmiyor

Runoh

Aktif Üye
Merhabalar Sultan papağanı ciftim var dişi 1 yasinda erkek 1.5. Üç ay once yuvalık aldım fakat ikiside iki aydır yuvaliga girip cikiyorlar ama ciftlesmiyorlar bu konuda bilgisi olan varmi kafesin yerini degistiriyim mi yoksa bekliyim mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba ☺mümkünse kuşların ve ortamın durumu görebileceğimiz bir video ekler misiniz👍

Runoh

Aktif Üye

Ekli dosyalar

Runoh

Aktif Üye
Merhaba ☺mümkünse kuşların ve ortamın durumu görebileceğimiz bir video ekler misiniz👍
Hocam bide ekstra olarak 2 kere erkek dişinin ustune çıkıp çiftleşmek yerine kanatlarını açıyor buna denk geldim ama hiç çiftleşme olmadi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Hocam bide ekstra olarak 2 kere erkek dişinin ustune çıkıp çiftleşmek yerine kanatlarını açıyor buna denk geldim ama hiç çiftleşme olmadi
Videosunu yükler misiniz bir görelim hocam
1705244333667.png

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ortam daha çok oyun için ayarlanmış yani üretim kafesi ve ortamı değil çünkü kafes çok aşağida kafes kapısı açık kuşlar serbest birbiri ile değilde daha çok oyuncaklar ve ev eşyaları ile oynuyorlar diye düşünüyorum ☺

Runoh

Aktif Üye
Ortam daha çok oyun için ayarlanmış yani üretim kafesi ve ortamı değil çünkü kafes çok aşağida kafes kapısı açık kuşlar serbest birbiri ile değilde daha çok oyuncaklar ve ev eşyaları ile oynuyorlar diye düşünüyorum ☺
Bazen 5 6 saat serbest bırakıyorum oda da özgürce takılsinlar diye :) tavsiyeniz varmi neler yapmalıyım hocam 😊🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bazen 5 6 saat serbest bırakıyorum oda da özgürce takılsinlar diye :) tavsiyeniz varmi neler yapmalıyım hocam 😊🙏
Buyrun hocam okuyup aynen uygulayın emin olun faydası olur ☺👍

Runoh

Aktif Üye
Buyrun hocam okuyup aynen uygulayın emin olun faydası olur ☺👍
Hocam merhabalar yeniden. Attığınız linkte ki herşeyi dikkate aldım anında çiftleşme istekleri geldi bi kaç deneme gördüm ama tam yaptilarmi bilmiyorum. Suan da surekli yuvaliga giriyorlar erkek ozellikle cok giriyor dişi sonra girip girip cikiyor ve yuvarik ağzını kemirmeye basladilar fakat sorum şu olacak dişi kuşum ishal oldu fotoğraf atiyorum ishal olmasi normal bi durum mu yoksa anormal mi? Bugün yemliklerine ve suluklarina çok az probiyotik koydum. 🙏🙏

Ekli dosyalar

Üst Alt