• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanlarım çiftleşiyor fakat Yumurta yapmıyor

Gülnar

Yeni Üye
Merhaba benim 1 çift sultan papağanım var çiftleşiyolar Yumurta yapmıyorlar komşumuzda besliyor bugün geldi baktı bunların ikiside erkek dedi mümkünmü böyle bişey 2 erkek sultan çiftleşirmi şaşırdım kaldım yani 3 ay oldu ben kuşları alalı erkek kur ötüşü yapıyor gözlemlediğim kadarıyla normal bir çift yuvalıklarına bıldırcın yumurtası koyduk kim ne biliyorsa önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

Bahar Y.

Müdavim
Merhaba benim 1 çift sultan papağanım var çiftleşiyolar Yumurta yapmıyorlar komşumuzda besliyor bugün geldi baktı bunların ikiside erkek dedi mümkünmü böyle bişey 2 erkek sultan çiftleşirmi şaşırdım kaldım yani 3 ay oldu ben kuşları alalı erkek kur ötüşü yapıyor gözlemlediğim kadarıyla normal bir çift yuvalıklarına bıldırcın yumurtası koyduk kim ne biliyorsa önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Kuşların fotoğrafını eklerseniz anlayan üyelerimiz bakacaklardır 😊 ama ikisi erkek olsa bile bir yerden sonra tepki gösterirdi diye düşünüyorum izin vermezdi yani

Gülnar

Yeni Üye
Yarın net çekicem fotolarını yumurtaları yok ama gece yuvalık ta uyuyorlar video eklemeyi deniycem şimdi

Gülnar

Yeni Üye
Tekrar merhaba kuşlar bunlar sarı kafa kız öbürü erkek diye biliyorum ben satan öyle dedi çiftleşmeleride bunu doğruluyor komşumuz dün beynimi çorba etti ikiside erkek diyo

Üst Alt