• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanları

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Sebze sabah olur hem uyanık hem aç olur anne, bir dişi kuşum asla yuvadan çıkmazdı, erkekte az besledi, inanın kavanoz kapağında hergün bişeyler verdim ve maşallah yavruları büyüttü🤲😊
Yavrular yumurtadan çıksın anne dışardan yer ve besler🤲
Maşallah Demet Hanım🙂

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Sebze sabah olur hem uyanık hem aç olur anne, bir dişi kuşum asla yuvadan çıkmazdı, erkekte az besledi, inanın kavanoz kapağında hergün bişeyler verdim ve maşallah yavruları büyüttü🤲😊
Yavrular yumurtadan çıksın anne dışardan yer ve besler🤲
Demet Hanım ben bir şey soracağım Ben az önce markete gittim o dediğiniz erzakları aldım da yeşil biber bulamadım yoktu dereotu aldım maydanoz aldım brokoli aldım ve ben bunları şu an mama haline getirse bir kavanoza koysam üstünü Kapatsam dolaba koysam sabah da yumurta maması ile karıştırsam sabah verip çıksam olur mu öyle🙂🙂🙂

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Demet Hanım ben bir şey soracağım Ben az önce markete gittim o dediğiniz erzakları aldım da yeşil biber bulamadım yoktu dereotu aldım maydanoz aldım brokoli aldım ve ben bunları şu an mama haline getirse bir kavanoza koysam üstünü Kapatsam dolaba koysam sabah da yumurta maması ile karıştırsam sabah verip çıksam olur mu öyle🙂🙂🙂
Ve mamanın içine Biraz da kırmızı pancar atsam öyle olur mu yerler mi

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Demet hanım brokoli havuç dere otu maydanoz dapı dolaba koyup sabah vereceğim yumurta haşlayıp rendeleyip vereceğim🙂🙂😊😊😁😁😁

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Demet Hanım ben bunu kavanoz kapağına koyduktan sonra kahvesini alt tabanına koysam burada yer mi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ve mamanın içine Biraz da kırmızı pancar atsam öyle olur mu yerler mi
Merhaba, kırmızı pancar ve havuç kızıştırır😔çifleşme isteyebilir anne onları bugün yaptınız tekrar vermeyin
Sabaha kadar sebzeler suyunu bırakır yemezler😔😔
Kavanoz kapağı yoksa kahve tabağı da olur, fakat yer kaplar, yuvalık büyükse sorun olmaz
Kavanoz kapağı vardır evinizde, küçükte olur😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet hanım brokoli havuç dere otu maydanoz dapı dolaba koyup sabah vereceğim yumurta haşlayıp rendeleyip vereceğim🙂🙂😊😊😁😁😁
Buyrun

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yumurta yuvada maximum 1-2 saat durabilir, sıcaktan çabuk bozulur
Yumurta maması var, garden mix, versele laga, fizzy petshopdan alınır, kapalı paketler tavsiye ederim, kurudur sebze ile nemlenir👍

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Merhaba, kırmızı pancar ve havuç kızıştırır😔çifleşme isteyebilir anne onları bugün yaptınız tekrar vermeyin
Kavanoz kapağı yoksa kahve tabağı da olur, fakat yer kaplar, yuvalık büyükse sorun olmaz
Peki sabah çok az sıcak su eklesem olurmu

yolun yolcusu

Paylaşımcı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Olmaz, akşamdan kalma salatayı yiyor musunuz🤷😔
1 maydanoz sapı 2 dereotu, biber brokoli doğrayın, çok az olsun yumurta katmayın
İçine yem atın biraz karıştırın

Üst Alt