• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

TahminEt Sultan papağanını almalımıyım

Grpet

Müdavim
Üretici
45 günlük yavru nasıl saldırgan olabilir o kadar perl bence daha büyük yaşı renkleri oturmus gibi geldi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
45 günlük yavru nasıl saldırgan olabilir o kadar perl bence daha büyük yaşı renkleri oturmus gibi geldi
Niye olmasın barbaros sen üretim yapan adamsın daha bebek bile kanat açıp saldırıyor benim fotoğrafta gördüğüm renkleri soluk gagaları ve ayakIarı taptaze yavrucaklar ☺

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ben 7-8 aydan küçük olduğunu düşünmüyorum. Bilezik etikettir neden eskiyi taksınlar anlam veremedim takıyorlarsa da. Amacını aşmış olmuyor mu ozaman neden bilezik takıyorlar.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ben 7-8 aydan küçük olduğunu düşünmüyorum. Bilezik etikettir neden eskiyi taksınlar anlam veremedim takıyorlarsa da. Amacını aşmış olmuyor mu ozaman neden bilezik takıyorlar.
Bileziği sembol olsun diye takanlar var yada özel bilezikte olabilir rengini kendisi belirler tkkf değildir 👍Fikrinize saygı duyuyorum ☺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Petsoph da kuş üzerinde 2027 tarihli vardı çok şaşırmıştım adam 2 yıl sonrayı bastırmış, bu durumda kuşlar 3 yaşında 27 doğumlu olacaklar,
Benim fikrim özel bilezikler de TKF ye kayıtlı olmalıdır

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bir kaç gün içerisinde erkek kuş melodik şekilde öterse ordanda anlaşılır az çok. 45 günlük kuştan melodide beklemeyiz 🤣

Yani sonuç olarak hayırlı olsun. Tüylerince ömürleri olsun.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Petsoph da kuş üzerinde 2027 tarihli vardı çok şaşırmıştım adam 2 yıl sonrayı bastırmış, bu durumda kuşlar 3 yaşında 27 doğumlu olacaklar,
Benim fikrim özel bilezikler de TKF ye kayıtlı olmalıdır
Özel bilezikler tkkf bilezik olması için üyelik olması gerekmektedir yani kayıtlı olmayan bilezik sahte bilezik diyoruz ablam. Tkkf bilezikleri zaten kişiye özel olur çünkü o üreticinin dernek numarası var böylece tkkf kayıtlarında üreticinin tüm bilgileri mevcuttur. Yani kuş tkkf bilezikli de olsa yine üreticisini buluruz ablacım ☺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Özel bilezikler tkkf bilezik olması için üyelik olması gerekmektedir yani kayıtlı olmayan bilezik sahte bilezik diyoruz ablam. Tkkf bilezikleri zaten kişiye özel olur çünkü o üreticinin dernek numarası var böylece tkkf kayıtlarında üreticinin tüm bilgileri mevcuttur. Yani kuş tkkf bilezikli de olsa yine üreticisini buluruz ablacım ☺
Sözde bilezikli işte ablacığım, daha güvenilir sanıyorlar, kayıt yoksa güvenli değil bence boşa takılıyor👍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Mesela şey fark ettim siyahın kafasındaki tüyler diken gibi çıkamamış yani diğerinde de var
B vitamini eksikliği var
Bağışıklık düşük
Sabah 3 gün üst üste entrobac probiyotik ver ablacığım
1 gün ara btAmin forte takviyesi yap haftada 2 ara ver gerwit destekle👍