• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

TahminEt Sultan papağanını almalımıyım

slayer3434

Yeni Üye
Sultan papağanı aldım 3 yaşında oldu hiç pişman olmadım aksine ilgi manyağı bende onun yanına arkadaş arıyorum bir erkek sultan papağanı arıyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşlar kesinlikle yavru değil. Wf olanın yüzü oturmuş erkek. Pearl olanın bilezğide var geçen yılın bileziği.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Peral olan ya stresten yada dışparazitten boyun tüylerini yolmuş. Tüyü yok diye anaçlar yaptı derler inanmayın.

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşlar kesinlikle yavru değil. Wf olanın yüzü oturmuş erkek. Pearl olanın bilezğide var geçen yılın bileziği.
Heh abla cidden dedim hadi ben anlamıyorum falan ama 45 günlük kadar da olamaz özellikle white face, şimdi emin oldum :)

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Heh abla cidden dedim hadi ben anlamıyorum falan ama 45 günlük kadar da olamaz özellikle white face, şimdi emin oldum :)
İkiside eşe atmalık olmuş. Muhtemelen çiftler. Yavru diye kandırıyorlar. Alacak olan yine alır ama yalan yanlış bilgi neden veriyolar anlamıyorum. Yavrusu kadar yetişkinininde alısıcısı var yani. 🤷🏼‍♀️

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
İkiside eşe atmalık olmuş. Muhtemelen çiftler. Yavru diye kandırıyorlar. Alacak olan yine alır ama yalan yanlış bilgi neden veriyolar anlamıyorum. Yavrusu kadar yetişkinininde alısıcısı var yani. 🤷🏼‍♀️
Çoğu kişi yavru tercih edince onlar da para gelsin de nasıl geliyorsa gelsin diye düşünüyorlar herhalde. Dün de birisi yavru diye almış siz yine yetişkin yazmıştınız, fena hak yiyorlar Allah akıl versin diyelim 🙄

Grpet

Müdavim
Üretici
ortada yalan varsa hic bulasma derim kaldıki yavru diye satiyorlarsa kuslarda problem vardir eş kusu da yavru diye kimse satmaz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
demet abla al diyince aldım,
Hayırlı olsun diyelim ozaman. Pearl olanın bileziğinde tarih olarak ne yazıyor. Aldığınız kişinin kendi kuşları değil sanırım birinde bilezik var birinde yok. Olsa ikisinede takardı diye düşünüyorum.

AkifLm

Paylaşımcı
ya demeyin böyle noldu

AkifLm

Paylaşımcı
Hayırlı olsun diyelim ozaman. Pearl olanın bileziğinde tarih olarak ne yazıyor. Aldığınız kişinin kendi kuşları değil sanırım birinde bilezik var birinde yok. Olsa ikisinede takardı diye düşünüyorum.
adam evde üretiyor video vs aldım baya