• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanımm bağımlı

sultanpapaganı06

Yeni Üye
Sultan papağanımı yeni aldık erkek konusuyor ama asırı derecede bağımlılığı var corap yastık battaniye bağımlılığı var hiç böyle bir durumla karsı karşıya kalan var mı? Yastıkları saklıyoruz corapları cıkarıyoruz saklıyoruz baska seye bağımlı oluyor illa ne yapmamız lazım

bobidik

Yeni Üye
rahatsızsanız hafif sirke sürebilirsiniz art niyetli yaptığını düşünmüyorum 😂

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sultan papağanımı yeni aldık erkek konusuyor ama asırı derecede bağımlılığı var corap yastık battaniye bağımlılığı var hiç böyle bir durumla karsı karşıya kalan var mı? Yastıkları saklıyoruz corapları cıkarıyoruz saklıyoruz baska seye bağımlı oluyor illa ne yapmamız lazım
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊🐦💓
Candostlarımız bazen kendini güvensiz hisseder, bu yüzden bireyler sahiplenir, o zaman güvende hissederler, bolca sevin konuşun ilginin size kayması için ona sizinle güvende olduğunu hissettirin😊🤲
Çok sosyaldirler, ilgiyi alakayı anlar, kıskanır küser mutlu olurlar😊🤲

sultanpapaganı06

Yeni Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊🐦💓
Candostlarımız bazen kendini güvensiz hisseder, bu yüzden bireyler sahiplenir, o zaman güvende hissederler, bolca sevin konuşun ilginin size kayması için ona sizinle güvende olduğunu hissettirin😊🤲
Çok sosyaldirler, ilgiyi alakayı anlar, kıskanır küser mutlu olurlar😊🤲
Çok teşekkür ederim peki bilginiz var mı bilmiyorum ama bir sey daha soracağım kuş kafasını ısrarla bir şey istercesine yere vuruyor önceki sahibi ne yaptı nasıl alıstırdı bilmiyorum ama kafasını vuruyor birde sadece mikrofon uzatır gibi yapınca konusuyor ne yapmam lazım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim peki bilginiz var mı bilmiyorum ama bir sey daha soracağım kuş kafasını ısrarla bir şey istercesine yere vuruyor önceki sahibi ne yaptı nasıl alıstırdı bilmiyorum ama kafasını vuruyor birde sadece mikrofon uzatır gibi yapınca konusuyor ne yapmam lazım
Streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen görelim değerlendirelim😊

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Erkek sultan papağanı kafasını yere, kafese, sağa sola vurur içgüdüsel bir davranış 😊 İlgi çekmek, kur yapmak, güçlü görünmek için yapıyor olabilir. Dışardan bakınca çok komik duruyorlar ama 🤣