• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanımın yaşını ve Cinsiyetini bilmiyorum.

kikiriki

Yeni Üye
Merhabalar :) Sultan papağanımı 2-3 gün önce sahiplendim. Erkek bebek diyerek verdiler fakat tam emin olamadım. Bazen ötüyor ama hep aynı tonda, çığlık atar gibi. Bazen de kısık bir sesle homurdanır gibi kesik kesik ötüyor yine aynı tonda. Biraz saldırgan ve gagası çok kuvvetli. 3 kez elimi kanattı. Elleri de biraz iri gibi sanki. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Çaresiz kaldım. Size yaşı ve cinsiyeti nedir?Ekli dosyayı görüntüle 44115Ekli dosyayı görüntüle 44116Ekli dosyayı görüntüle 44117Ekli dosyayı görüntüle 44118Ekli dosyayı görüntüle 44119Ekli dosyayı görüntüle 44120

Son düzenleme:

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhabalar :) Sultan papağanımı 2-3 gün önce sahiplendim. Erkek bebek diyerek verdiler fakat tam emin olamadım. Bazen ötüyor ama hep aynı tonda, çığlık atar gibi. Bazen de kısık bir sesle homurdanır gibi kesik kesik ötüyor yine aynı tonda. Biraz saldırgan ve gagası çok kuvvetli. 3 kez elimi kanattı. Elleri de biraz iri gibi sanki. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Çaresiz kaldım. Size yaşı ve cinsiyeti nedir?Ekli dosyayı görüntüle 44115Ekli dosyayı görüntüle 44116Ekli dosyayı görüntüle 44117Ekli dosyayı görüntüle 44118Ekli dosyayı görüntüle 44119Ekli dosyayı görüntüle 44120
Kabarık duruyor hasta gibi. Temiz peçete üstüne yeni yapılmış dışkı fotoğrafı da ekler misiniz. Hocalarımız görünce yardımcı olacaktır.

kikiriki

Yeni Üye
İlginiz için çok teşekkür ederim. Aslında çok hareketli bir kuş sürekli uçuyor etrafta koşuşturuyor. Yemini suyunu takip ediyorum. Gözlemlediğim kadarıyla yiyor, içiyor. Kafes içerisindeyken uyumuyorsa kabarık değil fakat uyurken veya bazı zamanlarda kabarık tüyleri. Normale göre kabarık duruşunu daha sık gözlemliyorum. Bebek olduğu için böyledir sanmıştım yaşını cinsiyetini de bilmediğimden fikirlerinize çok ihtiyacım var. Yeni yapılmış dışkısını gün içerisinde tekrar göndereceğim elimde şu an bir kaç saat içerisinde yapılmış dışkı fotoğrafı var onu gönderiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 44148Ekli dosyayı görüntüle 44149Ekli dosyayı görüntüle 44150Ekli dosyayı görüntüle 44151

Son düzenleme:

kikiriki

Yeni Üye
Yeni yapılan dışkı (fotoğrafta siyah gibi koyu bir renk gibi görünüyor aslında daha açık, yeşil bir bir renk)

Son düzenleme:
Üst Alt