• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

TahminEt sultan papağanımın yaşı, cinsiyeti nedir

melisssvv

Yeni Üye
ilk aldığımda 2.5 aylık dediler ama emin olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
1 aydır benimle, elimden yem ve darı yiyor ama asla elletmiyor ilk kafesinden çıkardığımda da perdeye kondu inmedi (korktuğu için sanırım) ve kafasını duvara çarptı daha çıkarmaya korkuyorum bir şey olur diye. 😖IMG_1226.jpegIMG_1225.jpegIMG_1196.jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
ilk aldığımda 2.5 aylık dediler ama emin olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
1 aydır benimle, elimden yem ve darı yiyor ama asla elletmiyor ilk kafesinden çıkardığımda da perdeye kondu inmedi (korktuğu için sanırım) ve kafasını duvara çarptı daha çıkarmaya korkuyorum bir şey olur diye. 😖Ekli dosyayı görüntüle 107188Ekli dosyayı görüntüle 107190Ekli dosyayı görüntüle 107191
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 🤗 artık çıkması alışması gerekli🤗kafes dışına tünek takın kapı açık kalsın, camda perde olsun
Çatı kontrolünü yapın
Dişi /----/
Erkek /--/
Anüs üzerinde iki kemik ucu var kontrol edin lütfen %90 nettir
Her sabah youtu.be den şarkılar dinletin 10 dk, tam zamanı, erkekse bıcırdamalar başlar🤗

melisssvv

Yeni Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 🤗 artık çıkması alışması gerekli🤗kafes dışına tünek takın kapı açık kalsın, camda perde olsun
Çatı kontrolünü yapın
Dişi /----/
Erkek /--/
Anüs üzerinde iki kemik ucu var kontrol edin lütfen %90 nettir
Her sabah youtu.be den şarkılar dinletin 10 dk, tam zamanı, erkekse bıcırdamalar başlar🤗
yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. 🤭 Elimden yem yemesi dışında nasıl alıştırabilirim kendime acaba

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. 🤭 Elimden yem yemesi dışında nasıl alıştırabilirim kendime acaba
Henüz yavru size güvenmesi gerekli
Odaya akşamları çıkarın (2/3 gün) ışığı kapatıp kolayca yakalarsınız, kafesi açınca kolunuzu uzatın parmaktan korkar
YouTube de perde yöntemi var izleyin lütfen

melisssvv

Yeni Üye
Henüz yavru size güvenmesi gerekli
Odaya akşamları çıkarın (2/3 gün) ışığı kapatıp kolayca yakalarsınız, kafesi açınca kolunuzu uzatın parmaktan korkar
YouTube de perde yöntemi var izleyin lütfen
haklısınız ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Üst Alt