• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanımın sağlık durumu

Baturkmn063

Aktif Üye
Merhabalar cümleten hayırlı kandiller diliyorum Sultan papağanımın sağlık durumu nasıl sizce bir sorun varmı 1 haftadır sahiplendim.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Size de hayırlı kandiller 🙏🏻 Dışkılar nasıl kıvamında mı yerinde mi yerinde ise görüntü olarak ta sorun yok. Yeni dostunuz hayırlısı olsun 🌸 gerekli takviyeleri ihmal etmeyiniz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Sizinde kadir geceniz mübarek olsun 🤲Videoda sağlikli görünüyor 😊siz yinede dışkı resmi de ekleyin bakalım 👍gerekli takviyelerini düzenli olarak verirseniz hastalıklardan korumuş olursunuz

Baturkmn063

Aktif Üye
Sizinde kadir geceniz mübarek olsun 🤲Videoda sağlikli görünüyor 😊siz yinede dışkı resmi de ekleyin bakalım 👍gerekli takviyelerini düzenli olarak verirseniz hastalıklardan korumuş olursunuz
Hocam şuan yeni dışkı yok olursa atarım takviye olarak gerwit multi vitamin ve entobac,kalamar kemiği,grit kum var

Baturkmn063

Aktif Üye
Multivitamin gervit probiyotik entrobac imkânınız varsa tüy döküm dönemlerinde bt amin forte. Kalamar kemiği mineral blok grit kum.
Hocam gerwit multi vitamin, entrobac, kalamar kemiği ve girit kum var ayrıca haftada bir defa suyuna elma sirkesi koyuyorum

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Hocam gerwit multi vitamin, entrobac, kalamar kemiği ve girit kum var ayrıca haftada bir defa suyuna elma sirkesi koyuyorum
Hayır sirke vermeyiniz. Zaten kaliteli takviyeler kullanıyorsunuz. Başka ekstra bir şey vermeye gerek yok. 🌸

Baturkmn063

Aktif Üye

Baturkmn063

Aktif Üye
Size de hayırlı kandiller 🙏🏻 Dışkılar nasıl kıvamında mı yerinde mi yerinde ise görüntü olarak ta sorun yok. Yeni dostunuz hayırlısı olsun 🌸 gerekli takviyeleri ihmal etmeyiniz.
Hocam dışkıları bunlar umarım bir sorun yoktur ☺

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Beyaz peçeteye atsaydiniz dışkı suyu var mı yok mu daha iyi anlaşılırdı. Ama problemli durmuyor. Dışkılar iyi olsa da haftada bir entrobac ve gervit vermeyi ihmal etmeyin. 🙏🏻

Baturkmn063

Aktif Üye
Beyaz peçeteye atsaydiniz dışkı suyu var mı yok mu daha iyi anlaşılırdı. Ama problemli durmuyor. Dışkılar iyi olsa da haftada bir entrobac ve gervit vermeyi ihmal etmeyin. 🙏🏻
Hocam pazartesi gervit- multivitamin , çarşamba Enrobac veriyorum yeterli olurmu?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Hocam pazartesi gervit- multivitamin , çarşamba Enrobac veriyorum yeterli olurmu?
BT varsa cuma da bt verin. Ama haftada bir bu şekilde yeterli olur. Sadece dışkı da düzensizlik değişim görürseniz üç gün üst üste entrobac verebilirsiniz.

Üst Alt